Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik ferfi azt mondja hogy nem talal sehol maganak csajt az probalkozik egyaltalan?
Figyelt kérdés
Probalkozik,vagy csak varja hogy majd elete szerelme talalja meg ot(es igy mulnak nala a hetek,honapok,evek)..?Miert nem lepnek valamit a sirankozas helyett?Isten egyformanak teremtett minket,a tobbi mar rajtunk mulik.Nincs igazam? 21F2011. febr. 22. 09:27
11/17 anonim válasza:
Igen próbálkoznak, csak manapság még a legostobább, legótvarabb r.ibanc is tele van "elvárásokkal", teljesen alap nélkül, ezekre meg tudod ki fog hajtani meg tönkretenni magát anyagilag, fizikailag, stb. Még a legszebb legokosabb példányért SEM!
12/17 anonim válasza:
Én állandóan siránkozok, hogy nincs nőm, de igazából nem teszek ellene semmit. Még sosem szólítottam meg egy lányt sem. Félek, hogy lekoptatnának. Meg amúgy sem kellenék senkinek. Így maradok egyedül.
21/F
13/17 anonim válasza:
15:33-asnak: Ez igaz,hogy sokan érdekek, sokan ilyenek meg olyanok, de az téged nem kell érdekeljen, hogy mit tesz az életével egy ilyen.Meg kell kapni, a normális nőket, mert lehet ők is ugyanezen rágodnak, hol vannak a rendes pasik, akik mernek kezdeményezni...és az idő mind telik...
14/17 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:59-es válaszoló
A diszkóba nem csak lotyók vannak!!Tudod azért találták ki a szórakozóhelyeket hogy az emberek szórakozzanak!Lehet hogy nem mindenki olyan KOCKA mint te!:) magadba nézhetnél
hülyegyerek:)) ilyen hülye gyerekes felfogással hogy tudsz élni? nem akarsz végre felnőni??? a szánalom sugárzik a soraidból.Gondolom most ezzel próbáltál felvágni.Hát talán a arra jó hatással vagy aki veled egy szinten van de szerintem nagyon mélyen vagy:)))
15/17 anonim válasza:
23:44 es igen kocka vagyok nemzetközileg játszom! BC2 őt és COD 7-et jah és a discoval kapcsolatban nekem vannak tapasztalataim attól fügetlenül h kocka vagyok járok discoba egyszer kétszer éss ott csak ilyen hülye k.ák vanna akik csak dugni akarnak erről enyit
16/17 anonim válasza:
23:44! Ilyen felhasználónévvel mit magyarázol itt? Nem inkább az a helyzet, hogy fáj az igazság mert te is csak egy disco ribanc vagy, hm?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!