Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hete elhagyott a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete elhagyott a barátom. Sokszor semmihez sincs kedvem, ahhoz sem, hogy egyáltalán felöltözzek és kimenjek a lakásból. Jobban teszem, ha erőltetem és igenis megyek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
hát jobban tennéd :) majd akad más legalábbis én igy gondolom :)
2011. nov. 7. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Do you helping me?

26F

2011. nov. 7. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Jobban teszed. Fiú után, busz után... nincs értelme, mert úgyis jön a következő! Fel a fejjel! :)
2011. nov. 7. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző: ezzel a mentalitással csak a saját bajaitokat erősítitek fel. Ugyanis ha nem éreztetitek a férfiakkal, hogy megéri harcolni, az eléggé erős minőségcsökkenéshez vezet (mint ahogy azért férfiként állíthatom, hogy bőséggel akad már most hulladék férfi ). Hidd el, elég durva csillapítás már az is, hogy nekünk kell odamennünk hozzátok, miközben lépten-nyomon azt hallani, hogy nem lehet egy nyugodt csajos estét tartani a legyeskedés miatt.

A kérdezőnek: CSAK azt tudom ajánlani, hogy minnél többet mozdulj ki. Nem állítom, hogy rövid távon jobb lesz (mert lesz csalódás eztán is, sőt, ezek hatásai még fel is erősödnek), de hosszabb távon igazolást nyer a jelenlegi állapota ( ami miatt kevésbé fog fájni a szíve)... és az sem mellékes, hogy hogyha nem is talál jó darabig új társat, olyat találhat, aki kizökkenti a melankóliából, sőt, barát-barátja lehet. Szóval hajrá! --akár már ma este is. Csak vigyázzon, nehogy olyat vetítsen ki az ismeretlenekre, amit nem érdemelnek meg...

Sok sikert! ;)

2011. nov. 7. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg zárkózz be örök életedre... milyen egy hülye kérdés ez???
2011. nov. 7. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát biztosan nem "hülyébb", mint amilyen tapintatlan, és meggondolatlan a te válaszod. Meg is kapod érte a jutalmadat.
2011. nov. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!