Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek gáz ha ennyire "erőltetem" h mutasson be a szüleinek? 22F
:D az hogy "elsőbb" az jó parasztosan hangzik , bocs inkább előbb :D.
amúgy meg nem, csak akkor zavaró ha ezt elmondod neki minden nap 20x
otthon anyuci-apucinak az emberek általában csak a komoly kapcsolatokat szokták bemutatni.
nem azért mutatják be a párjukat otthon mert utána szeretnének egy jót filmezni.
ezen filózz egy kicsit:)
Nem gáz, csak ne állandóan ez legyen a téma, meg más oka is lehet, miért nem tette meg eddig.
Én pl. nem fogom bemutatni a szüleimnek a leendő páromat, mert akiket eddig bemutattam, mind elmarták és idegileg kikészítették, szóval nem akarom a páromat kitenni a szüleim hóbortjainak, csak mert az ő házasságuk zsákutcába jutott.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:07
azt a qrva
ez megható volt:)
Nyugodtan bevallhatod, csak le akarod fektetni, nyugodt körülmények között:)
Viccet félretéve, én meg pont a bemutatást próbálom elkerülni, nem akarok már megismerni szülőket, cserélnék veled:)
ha ő nem-et mond arra, hogy te szeretnéd megismerni a szüleit, akkor nem vesz téged komolyan.
én az udvarlók közül csak azt a pasit vittem fel a szüleimhez, azt a pasit mutattam be nekik, akinél már úgy éreztem, hogy igen, ő az, ő már az én párom!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!