Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a barátom 3 hónap után sem akar bemutatni a szüleinek?
Én se akartam bemutatni egy csomó ideig a bnőmet mert tudtam h reflexből utálnák mielőtt még megismernék de addig nyüstölt a bnőm h bemutattam... hát úgy is lett, utálják is. Már akkor is utálták amikor még csak beszéltem róla :(
16/f
Szerintem az a lényeg, hogy ti köztetek minden rendben legyen, hogy most milyenek a szülei miért nem akar bemutatni nekik, nem mindegy ? Lehet egyesek számára nem normális dolog ez, de én pl akkor mutattam be a párom, amikor megkérte a kezem és kitűztük az esküvő időpontját ! Hogy miért, mert én ismerem a szüleim és eddig senki sem felelt meg nekik, mindig veszekedés volt stb. Végre eldöntöttem, hogy olyan párt választok magam mellé, aki nekem megfelel és nem másnak, nem érdekel más véleménye , lehet volt igazuk is, ki tudja és valószínű eddigi kapcsolataim nem voltak erősek, hogy más miatt vége lett mindnek ....most boldog vagyok, úgy alakítom a mi életünket, ahogy nekünk jó, nem akarok másnak megfelelni, csak magamnak/magunknak. Nézd, lehet nála is van valami ilyesmi, hogy eddig senki nem volt elég jó a szüleinek ...ne erőltesd , ha így is jól megvagytok akkor no para!
27/L
sztem nem miattad van...az én bátyám 1 év után hozta haza a barátnőjét :)
szóval ne aggódj
Köszönöm a válaszokat,jöhetnek még!
Én eddig 2 dologra gondoltam,1. nem tetszenék a szüleinek,2.nem vagyok neki olyan fontos,hogy bemutasson,mert csak egy lány vagyok a sok közül.
Amúgy már rákérdeztem párszor,hogy mért nem,de mindig kitérő válaszokat ad.Ilyen pl.hogy ez a kettőnk dolga,meg nem tartozik minden a szüleire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!