Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy köszöntetek először a barátotok/barátnőtök szüleinek?
anyukájának csókolom, apukájának jó napot kívánok (mosolyogva persze, különben túl hivatalosan hat)
29/N
:D térdreerszkedtem és megcsókoltam a küszöböt :D NEM!
ui.: Jó napot kívánok! xy vagyok! örülök a találkozásnak. /a faternak átnyújtottam közben egy becherovkát :D onnét már simán ment :D/
"Csókolom!" (Nálunk így szokás, faluban XD) Aztán 2 év múlva úgy összevesztünk, hogy azóta sehogy. (Apja meg nincs a barátomnak.)
Barátom meg "Tiszteletem" apámnak, utána meg apu mondta neki, hogy tegeződjenek. Anyumnak meg "Csók *-néni!" (ő nem mondta, hogy tegeződjenek, de ők is összevesztek, azóta kerülik egymást, és ezért szinte sehogy.)
Megkérdeztem barátom hogy szüleinek hogy köszünhetek..Mondta hogy nyugodtan sziázzak, mert utálják ha magázzák őket :D
Szóval sziasztok. És ő is az enyémeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!