Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van olyan öcsétek vagy bátyátok, aki évek óta nem talál barátnőt? Mennyi idős? Hogyan próbálkozik és milyen hibákat követ el? Próbáltatok segíteni neki valahogyan?
Sógorom
Hit gyülis. Csak nagyon vallásos, keresztény értékek szerint élő lányt akarna aki kiszolgálja és SZŰZ. Na itt a baki. 45-50 éves a faszi. Hol talál ilyen idősen szűz lányt aki a csicskája akar lenni?
A sógor; Nem Lölő kaliber. Sose dolgozott, csak részmunkaidőben. Havi 80at keres. Az anyjáékkal él. Ha azok meghalnak 4en öröklik a házat, mehet az utcára. Keresztény értékek; a félig vak apja vágja otthon a fát, mert ő lusta hozzá. Szipuzik. Ha az apja rászól valami miatt akkor megveri.
Mosakodni nem szokott.
Az egyik az öcsém, de ő azért mert nagyon válogat. Sajnos csak a 10/9-10es lányok jöhetnek nála szóba. Bunkó vagyok tudom, de ő nem egy topp faszi. És a saját szintjén levő lányokat nagyon lenézi.
A másik a fiú barátom….szintén a jobb nőket akarja.
Illetve az unokatesom aki meg van róla győződve, hogy minden lány a pénzét akarja…bár nem igen értem, hisz nem dolgozik, szüleinél él. Nincs is penze🤣😅😅
Nekem van olyan munkatársam, aki szingli. Elég jóban vagyunk, de eszembe sem lenne beavatkozni a magánéletébe. Bizonyára megvan az oka, hogy így van. Szerintem ha valaki akar, akkor lehet találni.
Ha meg fél a nőktől, vagy impotens, vagy netán meleg, akkor nem akarnám olyan helyzetbe hozni, hogy valami nőt rá akarjak tukmálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!