Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha valaki nem igazán talál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem igazán talál aktív partner akkor szerintetek elég ha vesz magának egy dildót és azzal próbálkozik az ugyanolyan élvezet lenne mint valódival? Hol érdemes ilyet venni és drága?

Figyelt kérdés

2017. máj. 18. 07:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelműen nem jobb mintha igazi partnerrel csinálnád.

Szexhopban vegyél, vagy annak a webshop oldalán.

Nem drága.

2017. máj. 18. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Élvezetesnek élvezetes,de nyilván nem fogja egy tárgy használata által ugyanazt érezni az ember ,mintha egy hús-vér férfival csinálná.Érdekes is lenne.

Webshopból is rendelhetsz,googlebe írd be,hogy dildó férfiaknak,az árak is fel vannak tüntetve.

2017. máj. 18. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

"Nem elég", de átmeneti megoldásnak jó.

Nem drága, bár ez relatív, nem tudom, hogy diákként, vagy dolgozó emberként akarsz venni.

Szexshopban meg tudod rendelni, én egy bizonyos oldalról szoktam, elég népszerű, szerintem tudod melyikről van szó.

Amúgy nem ugyanolyan, nyilván. Engem pl a legjobban az elélvezés hiánya zavar. Sokkal jobb látni és érezni magadon/magadban a férfit, amikor a felizgult hímvessző a te hatásodra spriccelni kezd. De ez csak személyes meglátás, kinek mi. :)

2017. máj. 18. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
hát én próbáltam dildóval és voltak pillanatok amikor jó volt, de az egész érzést, hogy valaki használ és magáévá tesz, nem tudja vissza adni
2017. máj. 18. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szőrtelen vagy akkor írj :) aktív és passzív 20/bi
2017. máj. 18. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez a "ha ló nincs, jó a szamár is" esete. Egyértelmű, hogy tud élvezetet okozni, de az igazi farok által nyújtott érzést nem adja meg.
2018. febr. 2. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon is megfelel az én kis játékom és tele van a nett vele, tudsz vásárolni bárhol.
2018. máj. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!