Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos az orgazmus? (szexesetén)
Figyelt kérdés
Elsősorban a fiúk orgazmusa érdekel, de a lányokéról is írhattok. Én meleg vagyok, de nem csak a melegek esete érdekel. Ti tudjátok orgazmus nélkül élvezni a szexet? Orgazmus nélkül nincs hiányérzetetek?2016. dec. 30. 18:40
1/4 anonim válasza:
Nyilván akkor a legjobb élmény, ha van "tűzijáték" is.
De akkor sem verem magam a földhöz, ha nem élvezek el, mert ettől még ugyan olyan élvezetes a számomra. Főleg, hogy örömet okozok a páromnak. Ez a legjobb benne.
24L
2/4 anonim válasza:
Hú hát ez egy érdekes kérdés. Nekem most barátnőm van, de nekem az az első, hogy neki jó legyen (többször is :) ).
Természetesen utána én is igénylem, hogy nekem jó legyen, hisz pasiból vagyok.
Nekem az a véleményem, hogy minden férfi így van ezzel, sokkal inkább a nők azok akik, nem feltétlenül ragaszkodnak az orgazmushoz. 30/F
3/4 anonim válasza:
lány vagyok, nekem fontos. mondjuk ha párkapcsolatban egyszer-egyszer nincs orgazmusom, azt túlélem és nem verem ki a hisztit, mert magát a szexet is élvezem ettől függetlenül, de nyilván az a legjobb része fizikailag. szóval lehetőleg legyen mindig, de egy-egy orgazmusmentes szexet nagyritkán kibírok, de azért lássam a partneren, hogy törekszik rá, hogy nekem is jó legyen.
4/4 anonim válasza:
30/L vagyok, soha nem volt meg orgazmusom!!! SE huvelyi, se csilóko altal, jezusom......... De nem is szeretem a szexet, nem kivanom, ( fujj ). Sokat olvasom, mas no alig avarja hogy bekaphassa a pasija farkat... Uristen, mar vagy 10 eve nincs ilyen reszemrol. Egy kicsit porra alaztak.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!