Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért lehet az hogy csak most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy csak most 30felett kezdett izgatni milyen lenne ha egy másik pasi cumizna?

Figyelt kérdés
Eddig sosem gondoltam erre,mostanában viszont egyre jobban izgat.Milyen lehet ha lecumiz,a szájába élvezni stb...

2017. ápr. 11. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok...33evesen kezdett izgatni hogy milyen lehet nagyon fiatal sraccal...dugni szopatni....szuz csajok is bejönnek.
2017. ápr. 11. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kor kerdese. Ha ugy alakulna a helyzet en is hagynam talan viszonoznam is :)
2017. ápr. 11. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kor kérdése. Valaki 40 fölött próbálja ki.
2017. ápr. 11. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én lecumiználak, ha jól nézel ki. Mondjuk még sosem csináltam, de egy ideje már mozgatja a fantáziám.

39F

2017. ápr. 11. 15:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont fordítva izgat.
2017. ápr. 11. 18:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például csajokkal elég változó tapasztalataim voltak orál terén. Sokan nem csinálták jól, na: nem tudták bekapni, fogaztak folyamatosan; nem értették, hol kéne izgatni; nagyon hamar elfáradtak közben, és abbahagyták. Azt meg egyre többször hallottam, hogy a fiúk ügyesebben szopnak, mert ők tudják igazán, a másik férfinek mi a jó. Nálam például ez is közrejátszott abban, hogy belementem, és kipróbáltam sráccal. És nem bántam meg, meg tényleg így van szerintem is. A lányok alapvetően jobban tetszenek külsőre, meg minden, de amikor már ott vagyok, hogy áll, akkor sokszor mindegy, hogy egy fiú szájába lövöm-e bele.
2017. ápr. 12. 02:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsonak uzenem. Vannak lanyok akik szeretnek szopni. Volt egy baratnom aki 5x szopott le egymas utan mert elvezte hogy nekem jo. Azota is emlegetem. Pasi is szopott mar le egyszer de nekem egy noi szopas kielegitobb.
2017. ápr. 12. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elmúltam már ötven, de most nagyon izgatja a fantáziámat ,hogy milyen érzés szopni egy szép péniszt. Szívesen kipróbálnám!
2017. ápr. 12. 15:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek szopni.Csak nincs kit.:/

Viszont akinek jól esne, írhat.:)

21/f

2017. ápr. 12. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésre válaszolva ez természetes, hogy előbb-utóbb mozgatja ilyen a fantáziádat. Habár fogalmam sincs, hogy mi különbség lehet aközött, hogy nő vagy férfi elégít ki ilyen téren. Mindkét nemnek van szája (Bocsánat ha szexistának vagy lekezelőnek/lenézőnek hangzottam).

Ha ez segít, elmondom a példámat. Jómagam olyan vagyok, hogy nemrég (pár hete) kezdett motoszkálni bennem egy gondolat, hogy vajon milyen lehet "lecumizni" valakit (hogy a kifejezésednél maradjunk), számba élvezne, de amúgy arra az oldalra is kíváncsi vagyok, amire te. Nyilván, ha már én csinálnám, akkor úgy lenne fair, ha viszonzás is van.

Saját magam így elfogadtam, hogy van ilyen vágyam, ami talán jobb esetben elmúlik, ha kielégítem a kíváncsiságom és maradok a nőknél.

Ez egy közepesen nagy problémát is felvet, méghozzá hogy hogyan intézzem el, mert vonzódni férfiakhoz egyáltalán nem vonzódok, csak a nőkhöz, ellenben van bennem kíváncsiság és zavarodottság. Pluszban ha akad is ilyen nagyon véletlenül, akkor a "hol" is kérdéses, mert mindenhol emberek vannak, ezenfelül pedig nyilván a hétköznapi életembe nem keverhetem ezt a perverziómat.

Visszatérve ha a miértre próbálnék válaszolni - Mert még nem próbáltad ki és izgat. Kipróbálod valakivel, eldöntöd hogy milyen és vagy visszatérsz a nőkre mert rájössz, hogy csak túl vagy frusztrálva szexuálisan, vagy pedig nem tudom. Véleményem szerint kényes és nehéz dolog azonos neműekkel szexualizálni férfiak esetén. A nőknek valamiért társadalmilag izgatóbban és jobban áll (Ismét elnézést kérek ha bántóan hangzottam. A nők nem hústárgyak, vagy mik hanem tisztelnivaló virágszálak, akikre oda kell figyelni és meg kell őket hallgatni és törődni kell velük, mert megérdemlik)

Ha barátnőd van, lehet lelkiismeretfurdalásod is emiatt, hogy így érzel. Nekem például lelkiismeretfurdalásom van, mert szeretem a barátnőmet, vonzódok hozzá, szerelmes vagyok belé, meg minden. De ezt a fajta kíváncsiságot biológiailag nem tudja kielégíteni és azt is feltételezem, hogy ha ilyesmit tudna rólam, akkor megbántódna és összetörne, hogy Ő nem elég jó nekem, pedig az. Nem azért van ez a kíváncsiság, mert hogy nem elég jó nekem.

Összefoglalva - Megnyílhattak az érzéseid, össze lehetsz zavarodva, valamint szexuálisan frusztrált lehetsz. Csak ezt így két szóban nem ilyen egyszerű kifejezni, mert ennél mélyebb lehet az oka. 28/F

2017. ápr. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!