Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, hogy ha kipróbáltam egy másik fiúval, és élveztem, és szeretném újra kipróbálni?
Igazából én a nőkre bukok, de csak kevés alkalmam volt nővel lenni, és már nagyon régen nem volt alkalmam semmi testi kapcsolatra egy másik emberrel.
Fenn vagyok partnerkeresőn, és annyiszor írtak pasik, olyan sok embernek a vágyait és élményeit olvastam, hogy egy idő után kíváncsi lettem, és fantáziálgattam, majd vágyni kezdtem, rá hogy kipróbáljam.
Egyszer találkoztam valakivel, volt hoki, és mindketten orálisan kielégítettük a másikat.
Igazából élveztem. Ez már vagy 2 éve volt. Akkor úgy döntöttem, hogy nem vagyok langyi, és úgy döntöttem soha többet, még ha jó is volt.
Viszont mostanában újra előjött ez a vágy és úgy érzem, szeretném újra kipróbálni.
Ez mennyire elítélendő dolog? Mi a véleményetek?
Biszex lennék?
Úgy tudom a biszexnek mindegy hogy pasi vagy nő. De én csak nőt választanék, ha lenne rá állandó lehetőségem. De már azt se tudom, hogy ha lenne nő, akkor nem-e alakulna ki újra a kíváncsiság.
Vélemény, tapasztalat??
Bár bevallom, hogy egy 3-asról már rég óta fantáziálok. (2pasi,1nő)
Ha ló nincs, szamár is kincs?
Csak azért jönnek szóba a férfiak, mert nincs lehetőséged nőkkel együtt lenni?
Ha így van, nem vagy meleg, csupán kényszerhelyzetben vagy.
#4:
Voltam olyanban párszor ... elképesztő, hogy mennyire be tudja pörgetni a nőket, amikor mi fiúk játszunk egymással :-D (#1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!