Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki a másik előtt pukizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a másik előtt pukizni, vagy egyfajta bizalmat jelent?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha otthon a párod elött csinálod nem ciki. de társaságban már az
2015. okt. 18. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ciki, bármennyire is természetes dolog. :D
2015. okt. 18. 22:27
 3/12 anonim ***** válasza:
otthon bizalmat jelent, társaságban ciki. Én amúgy igyekszem otthon is nem párom jelenlétében csinálni, de nem mindig megy.
2015. okt. 18. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bizalmat jelent. Nagyon kényelmetlen félórákon át várni lila fejjel, hogy végre kimehess valahova egy olyan apróság miatt, mint egy puki. Egyszerűbb az élet, ha elereszted, és ennyi, megy tovább minden.
2015. okt. 18. 22:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most közmunkásokkal dolgozom együtt, hát ott nemcsak, hogy nem ciki, de konkrétan menő dolog egymás mellett hangosan durrogtatni.

Könyörgöm, valaki szabadítson ki!!! xD

2015. okt. 18. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem jelent bizalmat. Mármint, bármennyire is bizalmas a kapcsolatunk, én nem pukiznék előtte, és ő se tegye előttem. Szeretem őt, a családomat is, de ők se tegyék. Szerintem azért ez nem olyan nagy dolog.
2015. okt. 18. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elég nagy dolog, ha már valaki annyira visszatartja, hogy a hasa is fáj, erre kell koncentrálnia, hogy véletlenül se csússzon ki. de ezt nem értheti az, akinek nem az a fingós fajta.

én szeretem hogy a barátomnak megy előttem a pisi, kaki, puki. nálunk a bizalom jele.

2015. okt. 18. 23:19
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem ciki, lehet a bizalom jele is vagy a másik mellett való teljes felszabadulás jele. Nálunk nem tabu egyik anyagcsere folyamat sem, pedig csak fél éves kapcsolatról beszélek. Ha szükség van, azért nem kell egy másik szobába átmenni, hogy eleresszen az ember egy pukit.
2015. okt. 18. 23:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kell rájátszani, de nem mindig alakul úgy, hogy vissza tudja az ember fogni magát, mire elzárkózik mások elől, és kiereszti a gázt, egy bocsival el lehet intézni egyébként, nem egészséges dolog hosszan visszatartani amúgy sem.
2015. okt. 18. 23:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi szoktunk egymás előtt a párommal (3 éve vagyunk együtt), de nem direktbe, de most ha épp nézünk egy filmet pl, nem fogok kirohanni mert pukiznom kell.

Ha meg nagyon kell már akkor szerintem ha felugrasz, kirohansz stb. ki is jön, nem tudod visszatartani míg ki nem érsz :D Sőt, én néha szoktam alvás közben, a párom már megjegyezte viccesen :D

De akik ennyire szemérmesek egymás előtt, azok mást hogy tudnak kezelni egy kapcsolatban?

Gondolok arra, hogy volt, mikor a párom elkapott egy hányásos-hasmenéses betegséget, és volt, hogy éjszakára oda volt készítve egy zacsi, hogy ha nagyon hirtelen kellene neki, és volt, hogy szükség volt rá, és nyilván én "intéztem" el a cuccot, nem vele küldtem ki, mikor alig élt kb.

Nekem meg volt egy nagyon kellemetlen sebészeti beavatkozásom elég intim helyen, a párom cserélte a kötést heteken át, mivel magamnak nem is tudtam volna.

Szóval azért egy párkapcsolat, házasság alatt szerintem egy pukinál "keményebb" dolgok is vannak, szóval aki egy kis pukin kiakad, az mást hogy kezel?

2015. okt. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!