Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a másik előtt pukizni, vagy egyfajta bizalmat jelent?
Én most közmunkásokkal dolgozom együtt, hát ott nemcsak, hogy nem ciki, de konkrétan menő dolog egymás mellett hangosan durrogtatni.
Könyörgöm, valaki szabadítson ki!!! xD
szerintem elég nagy dolog, ha már valaki annyira visszatartja, hogy a hasa is fáj, erre kell koncentrálnia, hogy véletlenül se csússzon ki. de ezt nem értheti az, akinek nem az a fingós fajta.
én szeretem hogy a barátomnak megy előttem a pisi, kaki, puki. nálunk a bizalom jele.
Hát mi szoktunk egymás előtt a párommal (3 éve vagyunk együtt), de nem direktbe, de most ha épp nézünk egy filmet pl, nem fogok kirohanni mert pukiznom kell.
Ha meg nagyon kell már akkor szerintem ha felugrasz, kirohansz stb. ki is jön, nem tudod visszatartani míg ki nem érsz :D Sőt, én néha szoktam alvás közben, a párom már megjegyezte viccesen :D
De akik ennyire szemérmesek egymás előtt, azok mást hogy tudnak kezelni egy kapcsolatban?
Gondolok arra, hogy volt, mikor a párom elkapott egy hányásos-hasmenéses betegséget, és volt, hogy éjszakára oda volt készítve egy zacsi, hogy ha nagyon hirtelen kellene neki, és volt, hogy szükség volt rá, és nyilván én "intéztem" el a cuccot, nem vele küldtem ki, mikor alig élt kb.
Nekem meg volt egy nagyon kellemetlen sebészeti beavatkozásom elég intim helyen, a párom cserélte a kötést heteken át, mivel magamnak nem is tudtam volna.
Szóval azért egy párkapcsolat, házasság alatt szerintem egy pukinál "keményebb" dolgok is vannak, szóval aki egy kis pukin kiakad, az mást hogy kezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!