Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a másik előtt pukizni, vagy egyfajta bizalmat jelent?
Igaza van az előzőnek.
A tesóm mesélte, hogy mikor már 8-9 hónapos kismama volt az ikerfiaival, sokat kellett pukiznia, pedig előtte nem volt olyan típus. Nyilván hatalmas pocakkal, dagadó lábakkal nem rohangált a másik szobába ha ott volt mellette a férje, csak mert pukiznia kell.
Szóval akik ezen fennakadnak, azok tényleg ne tervezzenek szerintem hosszútávra, mert nem leszel egész életedre egy tökéletes, egészséges stb ember és a párod sem, el kell fogadni az ilyen dolgokat is.
Mi is rotyogunk a párommal egymás előtt. Sőt általában szakadó röhögés a vége :D Mert a párom szerint és csak olyan kis "csurit" tudok pukizni :D
Amikor összejöttünk én nagyon sokáig nem mertem előtte, csak "sunyit" kb 1,5 évig, aztán egyszer bírkóztunk és annyira röhögtem hogy kicsúszott egy "púúúúú". Én lefagytam a párom meg röhögött tovább, azt hittem nem vette észre, pedig észrevette. :) Azóta már én is elengedem magam, ha jönnie kell hát had jöjjön :D A párom viszont kb 2 hét után elengedte már a galambokat, de engem nem zavart :) Apu mindig azt mondta egy nagyobb pú után, hogy inkább ez jöjjön ki, mint a körzeti orvos :) És igaza van, kinek kell a felpuffadás és a bélgörcsök?! :)
És igazat adok annak a kommentelőnek, aki azt írta, hogy vannak ennél fontosabb dolgok amik a bizalmat próbára teszik. Azt hiszem a hányós hasmenős, kötözős dolgot írta. Pl. a műtétem után a párom adta be a trombózis elleni szurikat a hasamba, Ő nyúlkálhat egyedül a szemembe (még anyu sem) stb. Na a lényeg, vannak fontosabb dolgok a púúú-n kívül, hogy most az ciki e vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!