Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 40 literben milyen halakat...

40 literben milyen halakat tartsak? Ami nem csapathal, hanem pl.1 darab xy hal, plusz még 3-4 ("egyfajta") másik hal.

Figyelt kérdés

3-4 db ugyanolyan fajtájú hal. Plusz még egy másik faj, ami "nem kicsi" hanem pl. nagyobb a guppinál, és szép is.! :)..

Amúgy, hogyha úgy kérném az eladótól, hogy egyneműeket adjon, akkor azt ad, vagy nem tudja megkülömböztetni, és nehéz is elkapni?

Ha nem azt ad, akkor el fognak szaporodni? Ha, igen, akkor ha már megnőttek a kicsik bevihetem oda? :D... Tudom hogy értelmezhetetlen egy kicsit a kérdésem xD..

2012. dec. 15. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt olyan hely ahol rámutattam 2 halra, hogy nekem az kéne, és a 30-ból kihalászták csak azt, de ott rendesek voltak.

Garnélánál volt olyan hogy kértem volna 2 hímet + 2 nőstényt, és nem volt hajlandó a srác. Megmondta, hogy ő nem szórakozik, azt szedi ki, ami elsőre jön. Pedig én ki tudtam volna halászni magamnak ha odaadta volna a hálót.

2012. dec. 15. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Vegyél sziámi harcoshalat az gyönyörű, hozzá egy 4-6 db neonhalat + 2 coridoras harcsát. A harcsák lent cirkálnak az aljzaton és picit tisztán tartják neked a kavicsot. A neonok középtájon úszkálnak, a sziámi meg fent és középen szeret mozogni. Így nem lesz túlzsúfolt, de minden részen lesz egy kis mozgás. :)
2012. dec. 15. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
neont nem lehet 90 liter alatti aksiban tartani. Az utolsó rosszul írta. Amúgy vegyél sziámi harcoshalat, meg néhány guppit, de csak hímeket, meg esetleg néhány garnélát
2012. dec. 15. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
a guppi nem jó a sziámival mert azt megtámadhatja!
2012. dec. 15. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor milyen kisebb fajta halat lehet hozzárakni?
2012. dec. 15. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
esetleg kérdezd meg az állatkereskedésbe mit ajánlanak
2012. dec. 15. 22:43
 7/8 YourDestiny ***** válasza:
Csak az állatkereskedést ne! Azt ne kérdezd, mert lesz benne minden. A bettához... hát ne hím guppit a fátyolos úszója miatt, a nőstény meg nem túl szép. A neonhal eleve felejtős, neki tágas kiúszótér kell. Betta mellé talán néhány aktívabb nano hallal lehetne próbálkozni.
2012. dec. 15. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a sziámi harcoshal a te halad, mint nagyobb hal, mellé mehet 5-6 törpe páncélosharcsa.

Más élettérben mozognak, nem bántják egymást. 25 fok jó kompromisszum az együtt tartásukhoz.

2012. dec. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!