Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 A kérdező kommentje:

58

Feltételezed a tapasztalataim alapján, hogy az vagyok, továbbá az alapján amiket írok, amilyenek a gondolataim a tapasztalataim következtében. Tudat alatt te is tudod és érzed.

2023. jan. 20. 12:24
 62/147 A kérdező kommentje:

60

Persze, még rondaként is érzékelem, hogy egy fokkal még bunkóbbak, támadóbbak amikor stresszesebb időszakomban vagyok és rosszabbul alszom. Akkor ugyanis még rondább vagyok, olyankor gonoszabbak is mint amúgy.

2023. jan. 20. 12:27
 63/147 anonim ***** válasza:
95%

61, te csak ne mondd meg mit feltételezek:D

Én még nem találkoztam ronda meberrel életem során (kivéve közép vagy súlyos értelmi fogyatékosokkal, rajtuk azért erősen nyomot hagy a dolog).

Márpedig 30 éve vagyok ezen a bolygón és találkoztam már pár emberrel.

És pont emiatt nem is szoktam a rondaságuk miatt negatívan megkülönböztetni embereket. Mert nem láttam még egyetlen ronda embert sem.

És az a nagy büdös helyzet, hogy az itt lévők, akik hírdetik amgukról, hogy mennyire rondák, ők sem annyira magabiztosak ebben az állításban, hogy meg is merjék mutatni magukat. Nem véletlenül. Tudat alatt ők is tudják, hogy valjában csak a mentális problémájuk mondatja ezt velük.

2023. jan. 20. 12:28
 64/147 anonim ***** válasza:
54%
63-as, te még életedben nem láttál ronda embert? Gondolom egy barlangban élsz akkor... csak mert szerintem elég kimenni az utcára és láthatsz bőven ronda embereket. Ha neked csak az ilyen nagyon extrém külsejű emberek (értem ezalatt az elhízottakat vagy értelmi fogyatékosokat) rondák, akkor nem tudod mit jelent maga a szó.
2023. jan. 20. 12:50
 65/147 A kérdező kommentje:

63

“ Tudat alatt ők is tudják, hogy valjában csak a mentális problémájuk mondatja ezt velük.”

A mentális problémáik a környezeti hatások (visszajelzések) eredménye. Így nem tudom miért kellene ítélkezned felettük. Az meg, hogy kinek milyen környezeti hatás okozta a mentális problémáját változó, kinek a külseje, kinek a rossz család háttér, rossz helyre születés, gyerekkor, érzékeny lélek, rosszindulatú osztály vagy munkatársak stb.

Mint olyan a mentális problémák kialakulása nem az egyén hibája, így működik a természet, a világ.

2023. jan. 20. 12:54
 66/147 anonim ***** válasza:
100%
osztom a 64-es válaszolót, szerintem is léteznek ronda emberek.. és nem csak értelmi fogyatékosok lehetnek rondák, van aki tök egészséges, mégis aránytalan az arca vagy van valami nagyobb szépséghibája, amin műtét sem segítene.. vagy ha segítene akkor is milliókat kéne költenie rá.
2023. jan. 20. 13:04
 67/147 A kérdező kommentje:

66

Természetes. Annyi minden okozhat rondaságot: aszimmetrikus arc, túl kis arccsont, túl kis állkapocs, túl hosszú fej, túl magas homlok, túl széles fej, túl nagy orr, fülek, szem stb. Tehát az arányokban keresendő a probléma. Ha egy elviselhetőségi küszöböt meghaladnak ezek az aránytalanságok akkor a nőben undort vált ki és menekülnek észvesztve, hogy még 0,0001% esélye sem legyen annak, hogy a spermája a hüvelye közelébe kerüljön, és most nem számít, hogy nem akart bepróbálkozni nála, az esélyeket akarják 0-ra csökkenteni. Szerintem tudományosan valahogy így magyarázható ez a menekülés.

2023. jan. 20. 13:11
 68/147 anonim ***** válasza:

65, pont, hog ynem ítélkezem felettük.

De ha tudatában vagy annak, hog ymentális problémáid vannak, MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ!:D Ha beteg vagy, szakemberhez fordulsz, ennyi az egész.

És félreértés ne essék, van eg yhalom ember aki nekem nem tetszik. De pl van vagy ha épp most nincs akkor volt a múltban párjuk, szóval tudom, hogy mások vonzónak találják. Tehát nem ronda, csak nekem nem tetszik.

Én pont, hogy nem ítélkezem rögtön mindneki felett, hogy "na, ő ronda". Főleg nem a random emberről nem alkotok ilyen ítéletet aki a boltban előttem áll. Te meg már egyből leírod, hogy na, ő ronda és a boltos is ezt gondolja mert nem mosolyog. Érdekes, hogy a rondaságnak millió okot tudsz hozni, de annak, hogy valaki egy elég intenzív munkában nem mosolyog nonstop, csak egyet tudsz mondani: ha a vásárló ronda. Nem vagy kissé beszűkülve?:D

67-esben meg úgy írsz, mintha a világ tele lenne tökéletesen arányos arcú emberekkel. Pedig a valóság az, hogy naggggyon kevesen vannak akiknek arányos arcuk van és az ilyenre szokták azt mondnai, hogy "hát neki ilyen semmilyen az arca" mer tpont azért, mert minden tökéletesen áll rajta, nincs semmi egyedi vonása.

Az egy dolog, hogy saját magad fölött ítéletet mondasz. Nem egészséges, de te bajod, ha ennek tudatában sem vagy hajlandó változtatni ezen. De ocsmány módon ítélkezel mások fölött is. És aztán csodálkozol, hogy az emberek nem tartanak szimpatikusnak?:D

2023. jan. 20. 13:23
 69/147 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként meg ha annyira ronda vagy, mutass eg yképet magadról. Nyugodj meg, ha rondának talállak, meg fogom mondani.
2023. jan. 20. 13:24
 70/147 anonim ***** válasza:
54%
#68 Nem tökéletesen arányos arcú emberekről van szó. Egy kis aszimmetria mindenki arcán van, ez természetes... viszont itt most a mértékekről van szó. Nagyon nem mindegy, hogy mennyire aszimmetrikus valakinek az arca. Egy átlag ember arcán észre sem vehető ez a minimális aszimmetria, viszont ha valakinél extrémebb méreteket ölt, az már gáz...
2023. jan. 20. 13:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!