Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 A kérdező kommentje:

40

Tovább folytatva a szót, én is 1 másodperc alatt meg tudom állapítani, hogy ki edz mellettem, egy 2 méteres 120 kilós kopasz gorilla, vagy egy 160-as vékony szakállas alak. Nem nagy kunszt.

2023. jan. 20. 08:46
 42/147 anonim ***** válasza:
Egyszerű a dolog. Nem vagy szimpatikus a nőknek. Vagy nagyon büdös és ápolatlan vagy, vagy visszataszító a fejed. Ha annyira jó csávó lennél akkor ez nem lenne.
2023. jan. 20. 09:14
 43/147 anonim ***** válasza:
42%
Inkább mennél el tisztességes fizikai munkára ahol talán szerezhetnél is magadra normális valamirevaló izmot ami nem horpad össze az első dugás közepette. Aztán legalább le is fáradnál annyira, hogy nem járni ilyen baromságokon az eszed, hogy melyik ista pichát meg rubint réka klónt bachatnád meg leghamarabb.
2023. jan. 20. 09:20
 44/147 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el, egy nőt sem érdekel az állkapcsod.
2023. jan. 20. 10:02
 45/147 A kérdező kommentje:

Tegnap egyik kedves női forumtársunk meglepett egy kis rögtönzött lélekkifejezéssel:

“ Benézted ha azt hitted ismerkedni szeretnék barátom :)

Csak el szeretném mondani, hogy egy idióta pancser vagy, senkit sem érdekelsz mint az már a nyomorult edzőfas.zságodban kiderült.

Ez oly szomorú! Sajnálom, hogy ezt nekem kellett közölnöm!

Na menj mosd meg a csoffadt kis farkacskádat ami anyit ér kb mint halottnak a csók! És ne írkálj, ne válaszolgass a kommentjeimre légyszi! Szerencsétlen :D”

Nem csoda ilyen belsővel, ha arrébb mennek csúnya pasik közelében.

2023. jan. 20. 10:10
 46/147 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt Bibi_3-tól kaptam.

Azt nem értem miért nem ide küldte.

2023. jan. 20. 10:13
 47/147 anonim ***** válasza:
:D :D :D
2023. jan. 20. 10:29
 48/147 anonim ***** válasza:
63%
Írtál neki korábban privát üzenetet?
2023. jan. 20. 10:30
 49/147 anonim ***** válasza:
5%

Én csak azt nem értem, hogy miért ne mehetne edzeni oda, ahova szeretne? Elvégre kifizette a bérlet árát, tehát joga van egy számára szimpatikus helyet választani. Egyébként hogyha valaki annyira el van foglalva az edzéssel, akkor nem azt fogja figyelni, hogy mellette ki van a futópadon pl. Sokan zenét is hallgatnak közben, így meg aztán pláne nem. Nem is értem ez miért annyira zavaró, nyilván tisztes távolság van hagyva két futópad között, hogy még véletlenül se zavard a másikat. Ez nekem ilyen mondvacsinált indoknak tűnik, hogy semmiképpen se a kérdezőnek legyen igaza.

42-es, a kérdező érthetően leírta, hogy rendszeresen tisztálkodik és használ dezodort. Nem hiszem, hogy a higiéniájával lenne gond.

2023. jan. 20. 10:56
 50/147 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is írogatott, de én nem válaszoltam. Most bemásolhatnám én is de nem vagyok ovis, hogy ilyenekkel szórakozzam. Meg aztán az irományából szépen ki is derült mivel van a probléma. Gyönyörű szépen leírta, hogy mi is a véleménye a női nemről így ámblokk.
2023. jan. 20. 10:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!