Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Introvertáltak, munka után...

Introvertáltak, munka után mennyire van még energiátok társasági életet élni?

Figyelt kérdés

Mindig is introvertált voltam. Jól teljesítek a munkahelyemen, semmi panasz nincs rám, bírom amit vállaltam, de a nap végére teljesen lemerülök.

Egész nap rendelkezésre kell állnom, pár percen belül reagálni az üzenetekre munkaügyben, például ma eddig 19 email és 188 chat üzenet jött (plusz két megbeszélés volt a nap során), és még nincs is vége a munkaidőnek hivatalosan.

Úgy érzem engem ez eléggé túlterhel, és ha nem is jön üzenet akkor is folyamatosan figyelnem kell, készenlétben állni, hogy mihamarabb reagálhassak.

Mire vége a munkaidőnek, alig várom hogy lenémíthassak minden értesítést minden eszközömön, és végre ne szóljon hozzám senki.

Pedig hát ugye ilyenkor "kéne" szabadidőben családdal, barátokkal lenni, de egyszerűen semmi kedvem már hozzá. Ha meglátom hogy valaki rám ír szabadidőmben, csak arra tudok gondolni hogy "ne már, hogy még most se lehet nyugtom!".... Pedig amúgy jó lenne több idő azokkal akiket szeretek.

Párommal élek, mostanában sajnos azt veszem észre hogy egyszerűen bosszant mikor hazaérkezés után elkezdi mesélni hogy milyen napja volt, mert még a saját munkanapom is leterhelt, még egy ember munkahelyi ügyeit észben tartani már túl sok.

Hogy maradhatna több energiám nap végére a "szociális akksimban"? Fejleszthető ez valahogyan?

Intorvertáltak, mennyire / hogyan éltek még szociális életet is munka mellett?

ma 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
könnyen, munkámban napi 8 órán keresztül egyedül vagyok, nem beszélek kb senkivel.
ma 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
1# Mit dolgozol?
ma 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan munkát kellene keresned, ahol nem kell ennyit kommunikálni. Én laborban dolgozom, max pár munkatárs van, de velük sem kell állandóan beszélgetni.
ma 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 weboldalakat, yt csatornákat üzemeltetek.
ma 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Introvertáltként egyedül élek, vannak napok, amikor 40-50 emberrel is találkozok egy nap, így az otthoni egyedüllét megváltás, így semmi társasági életbe nem megyek bele. (F!)
ma 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem élek társasági életet. Egyáltalán nem igénylem. Sőt! Kifejezetten kerülöm
ma 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!