Introvertáltként, rossz kommunikációs képességekkel milyen munka és végzettség lenne megfelelő?
Figyelt kérdés
júl. 10. 07:32
3/33 anonim válasza:
Konyhai munka, pizzasütő, lángossütő, stb.
5/33 anonim válasza:
3: Ezekre pont, hogy tökéletesen alkalmatlan. Konyhán dolgozva kommunikálni kell a kollégákkal is. Tapasztalatból írom. Ha pizzasütő és lángossütő alatt a bódés árúst érted, akkor meg a vendégekkel is. Szerinted az egy zárkózott, kommunikációs problémákkal küszködő embernek való?
6/33 anonim válasza:
Targoncás. Buszsofőr. Szállító (autó, kamion). Futár.
7/33 anonim válasza:
2: Dehogyis való neki a gyár! Írtok ám itt hülyeségeket! Szalagmunkát végezve is kommunikálni kell. Valamint elvárják, hogy beszámolj a magánéletedről. Én dolgoztam 2 évig gyárban, csöndes voltam, és nem voltam hajlandó trécselni velük. Ezért rámszálltak, és mindig mindenbe belekötöttek, épp csak abba nem, hogy hogy veszem a levegőt.
8/33 anonim válasza:
5. Ha kiadják a feladatot, konyhán csendben is el lehet lenni. Én is voltam vendéglátós, több helyen. A bódésnak se kötelező csacsogni, az emberek megérzik ha nem olyan és akkor csak az ételt kérik ki, ő meg kiadja.
9/33 anonim válasza:
7. Embere és munkahelye válogatja, de a gyárt azért én se ajánlom mert nagy a nyüzsi és sok a munka.
10/33 anonim válasza:
8: De ha mondjuk elsőre nem érti, amire a konyhán utasítják, akkor azt jeleznie kellene. Valamint többször is adódhat olyan szituáció, hogy neki kell megszólítania valakit a többi konyhán dolgozó közül. Márpedig ő azt írja, hogy kommunikációs gondjai is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!