Milyen végzettség kell ahhoz, hogy éjjeliőr legyek, teszem azt egy telephelyen pl.?
Figyelt kérdés
júl. 8. 15:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy őrző-védő céggel kellene felvenned a kapcsolatot. Ők majd eligazítanak és beiskoláznak ha kell és alkalmas vagy rá.
2/8 anonim válasza:
Létezik erre végzettség nem tudom mi a pontos megnevezése, de a legtöbb ilyen cégnél kell egy ilyen végzettség. Ha portás akarsz lenni valahol akkor ahhoz tudtommal nem kell végzettség, de azt csak nappal csinálhatod.
De lehet erre is van már valami jogszabály, nem tudom. 12 éve voltam portás egy darabig és akkor nem kellett semmi, elég volt a 8 általános hozzá. De ha biztonsági őr akartam volna lenni és akartam volna éjszakázni ahhoz már végzettség kellett volna. Ezért nem lehettem éjjeli műszakba.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld :)
júl. 8. 19:44
7/8 anonim válasza:
Vagyonőri, pár hónapos tanfolyam, azt hiszem kb 3 hónap, 8 általános kell hozzá, és ezzel nemcsak telepre mehetsz, hanem boltokba, gyárakba stb.
8/8 anonim válasza:
Igen, kb. 3 hónap, most már modulokra van bontva de a teljes szakmával objektumőr, pénz- és értékszállító, bankőr, riasztásra kivonuló szolgálat, rendezvénybiztosító, parkolóőr lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!