Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Introvertáltként, rossz...

Introvertáltként, rossz kommunikációs képességekkel milyen munka és végzettség lenne megfelelő?

Figyelt kérdés
júl. 10. 07:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
10. Nem hiszem hogy kukaként kellene viselkednie, pár mondatos kommunikáció szerintem minden munkahelyen elvárható.
júl. 10. 08:27
 12/33 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Miben vagy jó?

Mert az egy dolog hogy zárkózott vagy és nem szeretsz beszélni de egy erdésznek pl nem kell sokat beszélnie és lehetsz az erdőben.

júl. 10. 08:49
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
6: Futár? Aki egész nap kommunikál? Folyamatosan hívja a címzetteket, egyezteti, hogy ott van-e, nincs, mikor, hova adja le a csomagot, tegye át másik napra, stb. A parkolási mizériáról nem is beszélve. Nagyon nem való ilyen embernek.
júl. 10. 08:52
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági őr. Én is az vagyok. Csak ne a Penny-nél álljon meg, hanem legyen fegyveres és beszéljen nyelvet, valamint nem árt, ha bármilyen küzdősport múlttal rendelkezik, illetve edzi magát. Akkor Pesten 600-700 nettót zsebre lehet tenni. Beszélni még nem kell senkivel, mert vagy posztolsz, vagy a monitorszobában vagy, vagy készenlétben.
júl. 10. 09:25
 15/33 anonim ***** válasza:

FBŐ(Fegyveres Biztonsági őr) az valóban lehet egy lehetőség, de biztonsági őr egy sima személy és vagyonőr tanfolyammal is lehetsz, amit könnyű elvégezni és már minden megyében indít ilyen tanfolyamot a szakképzési centrum teljesen ingyenesen. Az a jó benne, hogy mellette ezzel lehetsz mondjuk portás vagy recepciós is, bár persze ott már kell kommunikálni.

A lényeg, hogy kényelmesebb helyet találj, mert sok vagyonvédelmi cég elég korrupt módon működik és fogalmazzunk úgy, hogy nem feltétlenül szeretnek törvényesen, bejelentve foglalkoztatni. Persze lehet normálisakat is találni és ki fogsz egy kényelmes telephelyes vagy irodaházas munkát, ahol max 1-2 kolléga fog majd hozzád beszélni, akkor ez egy introvertált embertnek lehet optimális.

Az viszont tény, hogy ebben a szakmában 12 és 24 órás műszakok vannak, 12 órás van, hogy sima 5 nap meló 2 nap pihi( jobb helyeken 4 nap meló, 2 pihi) 24-es esetében pedig utána 48 óra pihi jön.

Meg lehet próbálni, csak ügyesen kell szűrni a korrupt munkahelyeket és akkor találhatsz akár nagyon kényelmes munkát is, egyik ismerősöm is egy irodaházban őr vidéken és teljesen kényelmes az egész.

júl. 10. 09:40
 16/33 anonim ***** válasza:
87%
Takarító... Szerintem inkább dolgozz a kommunikációdon. Ne az életed igazítsd a félelmeidhez és a rossz beidegződéseidhez, mert teljesen beszűkíted az élettered. Én is ilyen voltam de ma már nem okoznak ilyenek gondot, mert beleálltam és megtanultam kezelni az embereket és helyzeteket..
júl. 10. 09:49
 17/33 anonim ***** válasza:
78%
Mi lenne, ha ehelyett inkább fejlesztenéd kommunikációs képességeidet?
júl. 10. 10:35
 18/33 anonim ***** válasza:
76%
Minek fejlesztené? Sokkal több idő jut magára, ha nem fárasztja a sok gyökér.
júl. 10. 10:38
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
17: Ha elvan magában, így érzi jól magát, akkor minek? Inkább az átlag magyarnak kellene megtanulni elfogadni azt, ha valaki más valamilyen szempontból.
júl. 10. 10:51
 20/33 anonim ***** válasza:
71%

"Ha elvan magában, így érzi jól magát, akkor minek?"

Értelmezésem szerint az egész kérdés alapja, hogy ez a paraméter bekorlátozza az álláskeresésben. Azért amikor már gyári szalagmunkáról lebeszélünk valakit, mert ott kommunikálni kell, az szerintem már szélsőséges gondolkodás.

"Inkább az átlag magyarnak kellene megtanulni elfogadni azt, ha valaki más valamilyen szempontból."

Itt nem a másságról van szó, hanem együttműködésről. Én pl egy szétszórt, késésra hajlamos ember vagyok, mondhatnám, hogy fogadjanak el ilyennek, de mivel ezzel másoknak is kárt okozok, muszáj vagyok valamennyire fejleszteni magamon ezen a téren. Ez nem azt jelenti, hogy valaha erősségem lesz a precizitás, de egy elégséges tartományba muszáj felhozni.

júl. 10. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!