Introvertáltként, rossz kommunikációs képességekkel milyen munka és végzettség lenne megfelelő?
Figyelt kérdés
júl. 10. 07:32
31/33 anonim válasza:
#29 Rólam is tudják , hogy miért vagyok csöndesebb és nincs gond belőle. Eddig mindenhol megértették és nem volt belőle gond. Egyedül suliban csak. De az rég volt.
32/33 anonim válasza:
Ha van kézügyességed, türelmed és némi kreativitásod, akkor egy apróságokat gyártó üzemben el tudnál működni. A lényeg, hogy mindjárt az elején legyenek olyan ötleteid, amitől a főnökség álla leesik. Ha ez megvan, akkor nem fogják bánni azt sem, hogy magadnak való, szűkszavú, magadban piszmogó, -de eredményeket felmutató - különleges emberke vagy. Ez nálam bevált. Ezelőtt 25 évvel azt kértem az első munkanapomon, hogy pár napig had nézzek körül a gyártási folyamatokban. Három nap múlva olyan filléres ötlettel álltam elő, amely az egyik termék előállítási költségét 1/3-al csökkentette, a gyártási időt pedig majdnem a felére csökkentette. Gondolhatod, hogy ez mennyi hasznot hozott a cégnek, több tízezer darabos tétellel számolva. Amúgy én is olyan magamnak való, precízen piszmogó, csendes, ötletekkel teli ember voltam, amíg nyugger nem lettem. Alig akartak elengedni.
33/33 anonim válasza:
32: Igen ám, de ez fordítva is elsülhet, ha a kollégákat nézzük. Ha rosszindulatú, áskálódó természetű emberekkel dolgozol együtt, akkor ez esetleg úgy jöhet le nekik, hogy próbálod benyalni magadat a főnökségnél, mert rangban föléjük képzeled magadat. Ahogy sok helyen eleve azt sem szeretik, ha az új dolgozó mindegyiküknél lényegesen ügyesebb.
Neked szerencséd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!