Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 A kérdező kommentje:

80

Nem, ez most Cicamica2030-tól érkezett.

2023. jan. 20. 14:51
 82/147 anonim ***** válasza:
94%

Most nem azért, de normális ember ha zaklatják letiltja az illetőt.

Te meg itt várogatod a "szerelmes leveleket"?

Szedd már magad össze ember!

2023. jan. 20. 14:55
 83/147 anonim ***** válasza:
78%

76, elkezdtem erre választ írni, de aztán rájöttem, hogy fölösleges. Egyetlen baj van az írásoddal: az, hogy egy nagy baromság az egész.

Írhatnék az iskolai bullyng pszichológiai hátteréről, hogy a problémás családokból jövő gyerekek rendre leuralják a rendezettebb családból származókat. rhatnék arról, hogy egy kisgyereknek minden új, az eddig ismerttől eltérő devianciának tűnik, beleértve a hosszú hajú fiút, a szemüveget, a fogszabályzót, az ilyen vagy olyan ruhákat stb. És Az empátiában vag yintelligenciában nem jeleskedők ennek megfelelően járnak el, és ez nem biológia meg genetika kérdése, hanem egyszerű alapszintű pszichológia...

De minek? Úgyis szarod te telibe az egészet. Téged valójában nem érdekelnek sem a nők, sem az, hogy mit gondolnak. Téged csak az érdekel, hogy bebizonyítsd, hogy nem te vagy a hibás, hanem más. És nem is vagy hibás, csak nem látod be, hogy ez nem jelenti azt, hogy más igen. Neked azért kellenek ezek a kérdések, hogy megnyugtasd a lelkiismeretedet, hogy neked semmi szükséged sincs az önreflexióra mert a világ a rossz, nem te. Sőt, nem csak a világ, hanem az élet működése úgy ahogy van, hisz genetikailag beléd van kódolva a sorsod, te igazából sosem tehettél ez ellen semmit.

Megmagyarázod magadnak. De elhinni te sem hiszed el, hisz 1-2 nap múlva újra szükséged lesz erre a bizonygatásra. Keresed a pontokat, amikkel alátámaszthatod a világképedet és minden apró gesztust vagy tettet feláldozol azért, hogy betömködd a lyukakat, ahol befolyik az a valóság, hogy ez az egész egy cosmó előnytelen külsejű embernek semmi problémát nem okoz az életben.

Red Pill. Szép ez a kifejezés. Sokak számára azt jelenti, hogy a külsőd miatt esélyed sincs msoknál. Viszont ennél bőven több ember tudja, hogy a piros pirula csak arra jó, hogy benntartson téged a Mátrixban és véglel megfeledkezz arról, hogy nem az a valóság, ami tlátsz.

2023. jan. 20. 14:55
 84/147 A kérdező kommentje:

83

Szerintem az a különbség az én nézőpontom és a tied között, hogy én biológiailag magyarázom az eseményeket te meg pszichológiailag. Talán a kettőt valahol össze kéne kapcsolni, és szerintem is a pszichológia itt-ott felülírja a biológiát de megváltoztatni teljesen eredeti formáját sosem fogja.

2023. jan. 20. 15:04
 85/147 anonim ***** válasza:
63%

Elbsztam a pirulaszínt, sorry érte:D A lényegen nem változtat, mert az egész pirulázgatás tart a Mátrixban.

84, de ha máshogy magyarázunk valamit és teljesen más eredményre jutunk, akkor nem ugyanarról besézlünk. Márpedig más eredményre jutunk, mert az én leírásomban a ronda srácok simán tudnak barátkozni.

2023. jan. 20. 15:08
 86/147 anonim ***** válasza:
63%

Pontosabban az én leírásomban a ronda srácok önmagában a külsejük miatt nem kerülnek hátrányba. Azt nem állítom, hog yminden ronda srác tud barátkozni, ahogy azt sem, hogy minden jó megjelenésű srác tudna. Én azt állítom, hogy nem ezen múlik.

Egyébként ha annyira ronda vagy, miért nem bizonyítod be? Dobj privátban egy képet. Ha igazad van, el fogom ismerni nyilvánosan.

2023. jan. 20. 15:10
 87/147 anonim ***** válasza:
87%
Lesz itt cicamicázás......
2023. jan. 20. 15:13
 88/147 A kérdező kommentje:

85

“ 84, de ha máshogy magyarázunk valamit és teljesen más eredményre jutunk, akkor nem ugyanarról besézlünk. Márpedig más eredményre jutunk, mert az én leírásomban a ronda srácok simán tudnak barátkozni.”

A biológiának és pszichológiának is meg van a helye természetesen. Szerintem a pszichológia akkor érvényesül jobban amikor átlagos (semmi szembetűnő hiba) külsejű emberek viselkedését vizsgáljuk.

2023. jan. 20. 15:25
 89/147 A kérdező kommentje:

86

“ Egyébként ha annyira ronda vagy, miért nem bizonyítod be? Dobj privátban egy képet. Ha igazad van, el fogom ismerni nyilvánosan.”

Bármennyire furán hangzik még mindig fáj ha lerondáznak. Ennyiszer előfordult, és még nem szoktam hozzá. Ezért is nem küldözgetek képeket már.

2023. jan. 20. 15:27
 90/147 anonim ***** válasza:
Hát ez szívszaggató :(
2023. jan. 20. 15:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!