A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?
Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.
Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.
120
Igen. Csak sajnos ezt vehemensen tagadni fogják mind a pszichológusok, orvosok, mind a tudományos establishment.
122 tudod miért?
mert az általad említett csoportok objektív és hiteles mérések eredményei alapján állítanak bármit is. Ilyet meg nem tudsz a 120as állítás mellé állítani. Az unatkozó frusztrált köznép meg nem szorítkozik olyasmire, mint tudományos módszerek, így állíthat bármit amit éppen gondol.
123
Igen, objektív hiteles mérések de mégsem terjeszthetnek olyasmit az emberi fajról, hogy a gyengéket kiselejtezi magából. Tehát nem állíthatja be saját magát főgonosznak mert annak negatív társadalmi konzekvenciái lennének, legitimálná a rosszabb genetikájúak fellázadását és háborút generálna a két vagy több oldal között.
Tehát mindezek a méréseket és tanításokat ésszel teszik, igyekezve a nyugalmat és békét fenntartani amennyire lehet.
Ha hivatalos lenne, hogy a jó genetikájúak leuralják és rabszolgaként tartják a rosszabb génállományú embereket, elképzelheted mi lenne.
Tehát ilyesmit több okból sem mondhat.
Rabszolgaként tart? XD Geez :D
Értem én, hogy sikertleen vagy és a genetikát okolod ezért. De ilyeneket állítani még feltevésként is elég merész és alaptalan, bizonyítani meg egyenesen lehetetlen:D
125
“ Rabszolgaként tart? XD Geez :D”
Nem ez volt a hozzászólásom lényege.
A mértékről van szó.
Jó, de azt, hogy "a gyengéket kiselejtezi magából" már rég megcáfolta az elmúlt 100 oldal ahol többek között arra is rámutatnak, hogy fogyatékkal élők, vagy kimondottan előnytelen külsejű emberek éppúgy képesek párkapcsolatot létrehozni és szaporodni. Tehát nem selejtezi ki senki őket.
Az meg, hogy semmilyen vonzó tulajdonságod nincs, hadd ne legyen mások bűne. Láttam én már olyan párokat, hogy.. uh... de néhány vonzó tulajdonságuk azoknak az embereknek is volt, így láttam, hogy amásik miért vonzódik hozzá.
127
“ hogy fogyatékkal élők, vagy kimondottan előnytelen külsejű emberek éppúgy képesek párkapcsolatot létrehozni és szaporodni.”
De mekkora az arány haver. Ezekről beszélj nekem. Konkrétumokról. És hogyan aránylik az más rétegekhez?
"ahol többek között arra is rámutatnak, hogy fogyatékkal élők, vagy kimondottan előnytelen külsejű emberek éppúgy képesek párkapcsolatot létrehozni és szaporodni. Tehát nem selejtezi ki senki őket."
kérdés, hogy ezek a fogyatékkal élők kikkel és milyen párkapcsolatot tudnak létrehozni. példának okáért vegyük Danny DeVitot. szerintem őt kb az összes nő kiselejtezné pusztán külső alapján, de a kiemelkedő humora, munkássága és nem utolsó sorban népszerűsége miatt azért akadnak nők, akik ráfanyalodnának. pl a felesége biztos meglátott benne valamit, de ha megnézzük, nem valami szép nő. tehát végső soron az emberek mégiscsak magukhoz külsőre hasonló embereket kapnak a sorstól, hiába kiemelkedően tehetségesek valamiben. én ezzel csak azt mondom, hogyha valaki sz*rul néz ki és a természet annyira elbánt vele, hogy semmi másban nem is kapott tehetséget, akkor valószínűleg tényleg vagy egyedül hal meg, vagy csak a selejtet kapná... VALAMILYEN kapcsolatot mindenki ki tud alakítani így vagy úgy, csak nem mindegy, hogy MILYET.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!