Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
 131/147 anonim ***** válasza:
Most nehogy már azért kelljen sajnálni valakit, amiért rossz külsejű emberként szintén rossz külsejű párt tud csak találni.
2023. jan. 26. 15:34
 132/147 anonim ***** válasza:
91%

Konkrétumokról? Te hányat hoztál eddig?:D De őszintén én sem bánnám, ha így 130 komment után beszélhetnénk konkrétumokról is.

Sajnos olyan statisztikát nehézkes lesz találni, hogy hány fogyatékkal élő milyen családi állapotban van. A személyes ismerettségemben 5 vak van, mindegyik párkapcsolatban, 2 autista, abból 1 párkapcsolatban, 1 hallássérült, az is párkapcsolatban. De a személyes ismerettség nem elegendő, átfogó statisztika kellene.

Ha tudsz valami konkrétumot hozni, állok elébe. Ugyanakkor még azt sem sikerült bizonyítanod, hogy te rosszul néznél ki. Azt tudjuk, hogy pszichésen rottyon vagy, ez látszik az írásodból. Ez viszont nem rossz genetika, hanem rossz életkörülmények és aztán elhanyagoltság eredménye.

2023. jan. 26. 15:35
 133/147 anonim ***** válasza:

#131 senki nem mondta, hogy sajnálni kell. én csak arra akartam ezzel kilyukadni, hogy egy selejt külsejű ember csak egy selejt külsejű embert kaphat meg. tehát lehet, hogy úgymond nincsenek kiselejtezve, mert nekik is akad párjuk, csak azt ne felejtsük ki, hogy ugyanolyan kaliberű. tehát a többség ugyanúgy kiselejtezi őket.

#132 én hitelesnek veszem az általad hozott példát, bár kérdéses, hogy milyen helyen mozogsz, ha ennyi vak, autista meg hallássérült embert ismersz személyesen. nem mondom, hogy nem hihető, de akkor gondolom speciális körökben mozoghatsz. de persze ez is pont ugyanannyira hiteles példa, mint bárki másé. sosem tudhatod mennyi igazságtartalma.

én nem a kérdező vagyok, szóval annyira nem álltam rá a témára, hogy konkrét kutatásokat keressek ilyen témában, én csak a személyes tapasztalataimat osztottam meg. engem annyira nem érdekel, hogy most elkezdjek órákat kutatni a témában és hozzak neked hiteles forrást. ha téged annyira érdekel ez, akkor te is simán utána tudsz nézni a neten, senki nem állít meg abban, hogy hiteles statisztikát találj. de lehet, hogy a kérdező nagyobb segítségedre lesz ebben.

2023. jan. 26. 19:11
 134/147 anonim ***** válasza:
mennyi az igazságtartalma*
2023. jan. 26. 19:12
 135/147 anonim ***** válasza:

132 vagyok

Én vagyok az egyik vak, feleségem meg gyógypedagógus, szóval így könnyen találkozom mindenfélével:D Mondjuk az egyik autista az kollégám az irodában, szóval ő pont ilyen random ismerettség.

A szintekről meg... nemtom, egyáltalán jó az, ha szintekkel magad fölött van a párod? Mármint.. én nem hiszek ebben a szintezésben, de ha valaki hisz benne és azzal a tudattal él, hogy nála bőven jobb a párja... nem gondolom, hogy az nyugodt mentális állapotot eredményezne.

De szerintem eleve a szintezéssel az a gond, hogy te kijelented, hogy valami alantas kasztba tartozol, ezzel saját magadat küldöd a pöcébe. Aki így áll az élethez, nem is fogja sokra vinni.

2023. jan. 26. 19:24
 136/147 A kérdező kommentje:
A férfiak annyit nem szoktak szintezni mint a nők. Nők számára fontosabb a társadalmi státusz, hírnév stb.
2023. jan. 26. 19:30
 137/147 anonim ***** válasza:

#135 mondani is akartam, hogy valószínűleg valamilyen pedagógus lehetsz vagy ilyen körben mozoghatsz, mert egy átlag ember azért nem ismer ennyi vak, autista stb. személyt.

én sem szeretem a szintezést, meg nem is ezalapján akarnék magamnak párt találni, de ha figyelmesen körbenézel, akkor észreveheted ezt a jelenséget. én az esetek kb. 90%-ában azt látom, hogy az emberek magukhoz hasonló külsejű partnert választanak (vagy muszáj beérniük velük, különben szüzen halnának meg). nyilván vannak kivételek, de nem ez a jellemző. engem nem tudom mennyire zavarna, ha minden tekintetben kategóriákkal jobb párom lenne. ez attól függ, hogy pontosan mit értünk ezalatt, mert azért a párkeresésnek nem csak egy aspektusa van.

2023. jan. 26. 19:53
 138/147 anonim ***** válasza:
91%

Már megbocsássatok, de ezt a pontozásos dolgot eddig csak és kizárólag férfiaktól lehetett hallani. Ugye Puzsér volt az egyik nagy terjesztője idehaza, a szokásos agyérgörcs-komolysággal nyomatta ő is...

És az incel osztályzások (incel, low-tier normie, normie, high-tier normie, chadlike, chad, gigachad, szigma, alfa, béta, omega, simp, mangine, white knight, stacy, karen, femcel meg kitudja még mik) is mind-mind férfi találmány.

Meghát a rendszeralkotás, kategorizálás amúgy is a férfi gondolkodáshoz áll közelebb.

Szóval az, hogy a nők többet szinteznének, az elég meredek állítás..

2023. jan. 26. 22:40
 139/147 A kérdező kommentje:

138

A férfiak csupán elnevezik a megfigyelhető folyamatokat.

Ettől eltekintve több nő tartja azt, hogy külsőre ugyanolyannak kell lennie egy párnak mint férfi.

2023. jan. 27. 08:30
 140/147 anonim ***** válasza:
91%
139, pfffff, ipari baromság...
2023. jan. 27. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!