Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
 91/147 anonim ***** válasza:
91%

"Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok."

Ezt fölmondhatnád a telefonra, jó lenne csengőhangnak :D

2023. jan. 20. 15:39
 92/147 anonim ***** válasza:

88, mert a szimpátia és az undorodás nem pszichológiai tényezők? Dehogynem:D

És akkor sincs semmi értelme, hogy "pszichológiai szempontból nem kerültél margóra, biológiai szempontból meg igen":D Ez egyszerűen butaság, a kettő kéz a kézben jár.

Ha meg nem mutatod magad, én elfogadom, de akkor meg te fogadd el, hogy úgy állok hozzá, hogy csak a te állításod van, hogy ronda vagy, ami az esetek többségében testképzavarból és/vagy önértékelési, önbecsülési problémából ered. Nagyobb az esélye, hogy ilyen problémáid vannak, minthogy tényleg csúnya lennél. És az, hogy nem mutatod magad, csak rájátszik erre az elméletre, ahogy az is, hogy mindent erre vezetsz vissza.

2023. jan. 20. 15:42
 93/147 A kérdező kommentje:
Cicamica mostmár sicc a fenébe vagy doblak ki az ablakon!!!
2023. jan. 20. 15:49
 94/147 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, tied a döntés, én csak segíteni próbáltam, hiába pontozott le a sok troll, az idő úgyis engem fog igazolni. Felesleges időpocsékolás próbálkozni, úgyis csak ghosting vagy nyilvános megalázás lesz a vége.
2023. jan. 20. 15:51
 95/147 anonim ***** válasza:

"próbálok társaságba vicces és jó fej lenni,de nem megy,le szarnak,senki nem foglalkozik velem.Mással bezzeg igen. A lányok téma nálam meg..az már reménytelen,senkinek nem kellek,de bezzeg más ugyanazt a lányt feltudja szedni."

Tegnap még ezt írtad.

2023. jan. 20. 15:58
 96/147 A kérdező kommentje:

95

Ki írta ezt?

2023. jan. 20. 16:09
 97/147 anonim ***** válasza:
Hát te mikor rámírtál tegnap. Ki más szerinted....
2023. jan. 20. 16:17
 98/147 anonim ***** válasza:

"Még a hivatali ügyek intézése is gördülékenyebb egy előnyösebb külsejű fazonnak. Senki nem keres, senkit nem érdekelek, olyan mintha mindenki undorodna tölem.

Nem tudom mi a baj velem nem vagyok büdös, rossz embernek se tartom magam. Az nyomaszt a leginkább, hogy egyáltalán nem találom szépnek vagy szerethetőnek a létet. Mindenhonnan csak a rossz valamilyen formája ütközik vissza."

Ezt küldted a kérdésed kiírása után 2 órával. Az durva, hogy még erre sem emlékszel meg letagadod. Ennyire azért nem kéne hülyének nézni a embereket. Mindegy...te dolgod. Tényleg az agyadra mentek a szteroidok. Vagy valaki a nevedben szórakozik.

2023. jan. 20. 16:31
 99/147 A kérdező kommentje:

98

Összekeversz

2023. jan. 20. 16:34
 100/147 anonim ***** válasza:
valami Bibi22 írta ezt...
2023. jan. 20. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!