A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?
Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.
Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.
"Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok."
Ezt fölmondhatnád a telefonra, jó lenne csengőhangnak :D
88, mert a szimpátia és az undorodás nem pszichológiai tényezők? Dehogynem:D
És akkor sincs semmi értelme, hogy "pszichológiai szempontból nem kerültél margóra, biológiai szempontból meg igen":D Ez egyszerűen butaság, a kettő kéz a kézben jár.
Ha meg nem mutatod magad, én elfogadom, de akkor meg te fogadd el, hogy úgy állok hozzá, hogy csak a te állításod van, hogy ronda vagy, ami az esetek többségében testképzavarból és/vagy önértékelési, önbecsülési problémából ered. Nagyobb az esélye, hogy ilyen problémáid vannak, minthogy tényleg csúnya lennél. És az, hogy nem mutatod magad, csak rájátszik erre az elméletre, ahogy az is, hogy mindent erre vezetsz vissza.
"próbálok társaságba vicces és jó fej lenni,de nem megy,le szarnak,senki nem foglalkozik velem.Mással bezzeg igen. A lányok téma nálam meg..az már reménytelen,senkinek nem kellek,de bezzeg más ugyanazt a lányt feltudja szedni."
Tegnap még ezt írtad.
95
Ki írta ezt?
"Még a hivatali ügyek intézése is gördülékenyebb egy előnyösebb külsejű fazonnak. Senki nem keres, senkit nem érdekelek, olyan mintha mindenki undorodna tölem.
Nem tudom mi a baj velem nem vagyok büdös, rossz embernek se tartom magam. Az nyomaszt a leginkább, hogy egyáltalán nem találom szépnek vagy szerethetőnek a létet. Mindenhonnan csak a rossz valamilyen formája ütközik vissza."
Ezt küldted a kérdésed kiírása után 2 órával. Az durva, hogy még erre sem emlékszel meg letagadod. Ennyire azért nem kéne hülyének nézni a embereket. Mindegy...te dolgod. Tényleg az agyadra mentek a szteroidok. Vagy valaki a nevedben szórakozik.
98
Összekeversz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!