Mit szólsz a Kimchi nők lázadásához a 4B mozgalomhoz?
Azaz miért nem szül és se*el sok nő és miért tesz úgy sok férfi mintha az neki járna?
Én teljesen megértem, hogy egyes csoportok nőtagjai miért éreznek ekkora elkeseredést. Ahogy az 1-es írja, roppant szomorú, hogy a férfiak egy jelentős része még mindig nem tért napirendre afölött, hogy mi is emberek vagyunk.
Személyesen még nem érzem magam annyira elnyomva, hogy magamra vegyem a mozgalom elveit, de Magyarországon is egy kampányhúzásra vagyunk attól pl, hogy ne rendelkezhessünk a testünk felett.
Van ott minden; bekamerázzák a nyilvános női wcket, mindenféle ai képet készítenek nőkről, és aztán azokkal zsarolják őket, a sovinizmus is nyíltabb ott kint, nem az a férfi kap megrovást aki ilyen-olyan megjegyzéseket tesz a nőkre, hanem az a nő, aki felszólal ellene (elveszítheti pl a munkahelyét). Növekednek még a nők ellen elkövetett különböző erőszakos bűncselekmények is, plusz el van várva a nőktől az is, ami valamilyen szinten mindenhol: hogy legyenek házi cselédek.
Az alapján amit olvastam ez nem is egy nyílt mozgalom, hanem csak simán nem akarnak semmit a koreai nők a férfiaktól.
Őszintén kit érdekelnek?
Az egészséges nőkkel akarunk szexelni, nem nősoviniszta, egoista, pökhendi, magukról sokat képzelő nőkkel.
Rendszerint a beképzelt nők sajátja ez, mert nem kapja meg azt a buksisimi adagot, amit egész életében tapasztalt.
Amit nem értek, mi ellen kampányolnak, ha utálják a férfiakat?
Kapcsolatba nem kerülnek velük, problem solved.
Ehhez képest itt a felnőtt kapcsolatok kategóriában is rogyásig vannak a femináci nőkkel...
B.zuljanak egymás között a feminista elveikkel, de minket hagyjanak békén.
Vannak bőven egészséges, szexet akaró nők, normális értékrenddel.
Gondolom a “normális értékrend” azt takarja, hogy a zasszonynak kuss a neve, mehet mosni főzni takarítani szülni (természetesen meló mellett) és persze szexelni is. És mindig tegye azt amit az Ura mond. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!