Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szólsz a Kimchi nők...

Mit szólsz a Kimchi nők lázadásához a 4B mozgalomhoz?

Figyelt kérdés

Azaz miért nem szül és se*el sok nő és miért tesz úgy sok férfi mintha az neki járna?

[link]

dec. 10. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyok a mozgalom támogatója, de meg tudom érteni, hogy miért jött létre, főleg az ő kultúrkörükben. Hihetetlen, hogy 2024-ben még mindig nem alapvető, hogy a nők elsősorban ugyanolyan emberek, mint a férfiak, nem pedig anyák, szexpartnerek.
dec. 10. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen igazuk van. Én sem állok le akárkivel, nem vagyok a tagja a mozgalomnak, de jöttment hímsoviniszta paraszt tőlem nem kap szexet meg semmit. Aki bizonyítja, hogy normális és kiáll a nők jogai mellett, ha kell, az igen.
dec. 10. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Én teljesen megértem, hogy egyes csoportok nőtagjai miért éreznek ekkora elkeseredést. Ahogy az 1-es írja, roppant szomorú, hogy a férfiak egy jelentős része még mindig nem tért napirendre afölött, hogy mi is emberek vagyunk.

Személyesen még nem érzem magam annyira elnyomva, hogy magamra vegyem a mozgalom elveit, de Magyarországon is egy kampányhúzásra vagyunk attól pl, hogy ne rendelkezhessünk a testünk felett.

dec. 10. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Van ott minden; bekamerázzák a nyilvános női wcket, mindenféle ai képet készítenek nőkről, és aztán azokkal zsarolják őket, a sovinizmus is nyíltabb ott kint, nem az a férfi kap megrovást aki ilyen-olyan megjegyzéseket tesz a nőkre, hanem az a nő, aki felszólal ellene (elveszítheti pl a munkahelyét). Növekednek még a nők ellen elkövetett különböző erőszakos bűncselekmények is, plusz el van várva a nőktől az is, ami valamilyen szinten mindenhol: hogy legyenek házi cselédek.

Az alapján amit olvastam ez nem is egy nyílt mozgalom, hanem csak simán nem akarnak semmit a koreai nők a férfiaktól.

dec. 10. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen megértem őket.
dec. 11. 06:42
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén kit érdekelnek?

Az egészséges nőkkel akarunk szexelni, nem nősoviniszta, egoista, pökhendi, magukról sokat képzelő nőkkel.

Rendszerint a beképzelt nők sajátja ez, mert nem kapja meg azt a buksisimi adagot, amit egész életében tapasztalt.

Amit nem értek, mi ellen kampányolnak, ha utálják a férfiakat?

Kapcsolatba nem kerülnek velük, problem solved.

Ehhez képest itt a felnőtt kapcsolatok kategóriában is rogyásig vannak a femináci nőkkel...

B.zuljanak egymás között a feminista elveikkel, de minket hagyjanak békén.

Vannak bőven egészséges, szexet akaró nők, normális értékrenddel.

dec. 11. 06:56
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom a “normális értékrend” azt takarja, hogy a zasszonynak kuss a neve, mehet mosni főzni takarítani szülni (természetesen meló mellett) és persze szexelni is. És mindig tegye azt amit az Ura mond. :D

dec. 11. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

A női egyenjogúsági mozgalmak sajnos nagyon átbillentek egy olyan irányba, hogy ezeknek a követői inkább már a férfigyűlöletet népszerűsítik, semmint az egyenjogúságért küzdenének - ez az egyetlen ellenérzésem az ilyen mozgalmakkal kapcsolatban.

Ugyanakkor férfi létemre végtelenül elszomorítónak tartom, hogy egyáltalán felmerül az ilyen mozgalmak iránti szükség gondolata. Merthogy a nőket igenis éri hátrányos megkülönböztetés mindenféle szempontból, az élet számos területén, és egyáltalán nem csodálom, hogy ilyen mozgalmak jönnek létre. Az ilyen mozgalmak léte egy torz módon működő társadalmi berendezkedésről és kultúráról árulkodik, ahol a probléma gyökerét a régmúltban becsípődött, és azóta is megmaradt szokások tartják fenn, aminek az egyik hozománya a férfiak és a nők közötti hierarchia - aminek eleve nem is kellene hierarchiának lennie. Sok országban, ahogy nálunk is, az ezt fenntartó kulturális alapköveket kéne valahogy gyökeresen átformálni, de én sajnos nem igazán hiszek benne, hogy ez be fog következni, legalábbis a mi életünkben még nem. De azért szurkolok érte, hogy sikerrel járjanak ezek a mozgalmak.

dec. 13. 02:23
 9/9 anonim ***** válasza:
24%

8# Ha nagyon sok rossz tapasztalat ér valakit, és nem is feltétlen kell, hogy téged érjen, elég, ha állandóan mások tapasztalatait hallod, ez természetes reakció. Gondoljunk a romákra pl, azt is tudjuk, hogy nem mindegyik roma egy bűnöző elmebeteg, de ha lehuppan melléd egy a metrón, nem biztos, hogy olyan lazán nyomkodod mellette a mobilodat, amíg ott van. Pedig nem tudod róla sem biztosra, hogy ki akarja majd kapni a kezedből.

A férfiak között is egyszerűen annyira sok, akik valami kárt okoznak nőknek a kisebb dolgoktól kezdve a konkrét erőszakos, agresszív cselekedetekig, hogy nem meglepő, hogy az internet korában, ahol minden információt megkapsz ezekről az esetekről, nem csak a közvetlen környezetedben hallod, hogy jaaa a Judit férje milyen rossz ember, de a többi hat akit ismersz az normális, szóval nem meglepő, ha kialakul ez az ellenérzés.

Én nem zárkózom el egy kapcsolat elől és nagyon jó viszonyban vagyok több férfival, imádom a kollégáimat pl, nem utálom alapból a férfiakat. De ahhoz, hogy valakivel kapcsolatba kezdjek, ahhoz azért alaposan meg akarom ismerni előbb az illetőt, hogy milyen nézeteket vall, milyen a természete, stb. Mert nem akarok úgy járni, mint valaki más, legyen az akár csak annyi, hogy lenéz, elnyom a kapcsolatban, vagy hogy koporsóban végzem…

dec. 13. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!