Az egyik osztálytársammal meghallgattunk valamit fülhallgatóval, kivettem a fülemből a fülest, és fülzsíros volt, és látta. Mondta, hogy lehet, hogy kicsit gyakrabban kéne takarítani, de kedvesen. Hogy lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy másoknak nagyobb problémáik vannak az életben/ lelkileg, de ez engem annyira megvisel. Mielőtt még valaki leírná, hogy igénytelen vagyok, nem, fürdéskor is mindig megmosom, és takarítom is a fülemet. Szerintem az lehetett a baj, hogy már túl sok ideje volt a fülemben. Ah, de nagyon gáz ez 😭😭tegnap 21:53
1/4 anonim válasza:
Teljesen érthető, hogy ez most kellemetlenül érint, de ne aggódj, ez tényleg nem nagy dolog. Mindenkinek van fülzsírja, és időnként előfordul, hogy a fülhallgatón is nyoma marad – ez teljesen normális. Az osztálytársad is kedvesen jegyezte meg, nem bántásból, szóval biztosan nem gondolta komolyan vagy rosszindulatúan.
Ha esetleg zavar, annyit tehetsz, hogy egy picit jobban odafigyelsz a tisztításra, de őszintén, az emberek az ilyen apróságokat pillanatok alatt elfelejtik. Valószínűleg ő maga sem gondol már rá, és neked sem kell rosszul érezned magad miatta.
2/4 anonim válasza:
Hidd el ez teljesen normális,
bárkivel előfordulhat az ilyen:)
Velem is volt,hogy megtörtént,pedig én is gyakran mosom a fülemet.
(100%,hogy már el is felejtette az illető,hogy ez történt)
3/4 anonim 

válasza:

Vigasztaljon a tudat, hogy lesz még rosszabb, ez semmiség volt.
4/4 anonim 

válasza:

A fülzsír teljesen normális, az a nem normális ha víz megy a füledbe és összeáll tőle, és bedugul a füled, akkor nem is tud tisztulni. Ha van normális fülzsír akkor tisztul, és az termelődik mindenkinek egy kevés, ha néha ott van és nem több napos akkor azt jelzi egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!