Mi értelme a privát instagram fiókbak?
Miért jó, hogy nem nézheti meg bárki a posztomat? Miért baj, ha látja idegen is?
Aki ezt nem akarja az ne regisztráljon instagramra. Ez így nem fair, onnan másokat kukkol, de őt ne nézze más.
Van, aki csak bizonyos ismerőseivel akarja megosztani a képeit. Van, aki bárkivel megosztaná, de bizonyos ismerőseivel nem (mondjuk megosztana képeket a barátaival, de a főnökével/anyjával/exével nem).
> Aki ezt nem akarja az ne regisztráljon instagramra.
Pont az a cél, hogy az is regisztráljon az Instagramra és osszon meg tartalmat, aki nem akarja bárkivel, csak egy szűk réteggel, szélsőséges esetben csak egy emberrel megosztani a képeit, videóit.
> Ez így nem fair,
Mi a nem fair benne? Nekem van egy lakásom. Mivel az enyém, azt engedek be, akit akarok. Nem mondhatja egy hittérítő azt, hogy nem fair, hogy édesanyámat beengedem, őt meg nem. Ugyanígy egy általam készített kép is az én tulajdonom. Annak mutatom meg, akinek akarom és annak nem mutatom meg, akinek nem akarom.
> onnan másokat kukkol, de őt ne nézze más.
Az előző gondolatmenetemet folytatva az, hogy más meg mit enged meg, az meg az ő dolga. A hittérítő sem követelheti meg, hogy beengedjem csak azért, mert ő amúgy beengedne a lakásába, vagy mert a templom amúgy bárki által látogatható.
Nekem azért privát a profilom, mert nagyon megválogatom kit követek, és kik követhetnek engem. Semmi *olyant* nem osztok meg, vagy posztolok, mégsem szeretném, ha azokat mindenki / bárki látná, hozzáférése lenne. A valóéletben sem osztok meg magamról mindent, ott is figyelek ilyenekre, neten meg fokozottan. Egyszerűen nem tartozik minden mindig mindenkire.
Miért ne regisztrálhatna olyan, aki privátan/ privátabban szeretné a fiókját kezelni? Miért kell kivetíteni ezt a kukkolósdit másra? Téged zavar, hogy valakinek privát profilja van, és szinte meg is akarod ezt a lehetőséget tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!