Huszonévesen oké hogy még csak randizgatok és nem állapodtam meg?
Figyelt kérdés
Túl vagyok már pár randin, de félek hogy soha nem lesz senkim. Olyan kapcsolatba meg nem akarok kezdeni ahol az illető balhés vagy bunkó vagy függőségei vannak.dec. 11. 13:12
2/19 anonim 

válasza:

Persze, nem mindenkinek lesz férje, felesége, gyereke.
3/19 anonim 

válasza:

Persze, vannak akik még itt se tartanak huszonévesen.
4/19 anonim 

válasza:

Nem tudom miert lett az elso ketto leszavazva, de legyen 28 - 29 eves az illeto, hat eleg realis a helyzet. Ekkor mar kb. minden csajnak van pasija, hazassag indul, gyerek talan mar van, legkozelebb ~35 - 50 evesen van esely mert akkor van valas, egyedulallo nok vagy ferfiak, nem tudom melyik nemrol van szo. Rengeteg incel van, rengeteg beletorodo van, rengeteg van aki nem torodik vele, meg rengeteg aki emiatt szomoru. Talan inkabb az utobbi.
5/19 anonim 

válasza:

Nekem az se egyértelmű, hogy a kérdező férfi.
Egyébként tényleg nem mindegy, hogy 21 vagy 28 éves. Pláne, ha nő.
6/19 A kérdező kommentje:
Nő és 25 éves
dec. 11. 14:24
8/19 anonim 

válasza:

Teljesen oké.
A te életed, úgy éld, ahogy számodra jó és ne úgy, ahogy mások akarják.
Inkább legyél egyedül, minthogy bekerülj egy toxikus kapcsolatba vagy ahogy írtad egy bunkó, balhés alakkal kerülj össze.
9/19 Metionin 

válasza:

Bármikor oké. Nem mindenkinek célja a "megállapodás". Abszolút senkinek semmi köze hozzá, hogy mit kezdesz a magánéleteddel. Az nagyon hülye felfogás amit sokan hajtogatnak, hogy össze kell jönni valakivel, mert "kell". Nem kell. Akkor legyél kapcsolatban, ha megtalálod a megfelelő partnert ÉS kapcsolatban akarsz lenni életkortól függetlenül.
10/19 A kérdező kommentje:
Élettársi kapcsolatot szeretnék. Gyereket sem szeretnék
dec. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!