Huszonévesen oké hogy még csak randizgatok és nem állapodtam meg?

25 evesen azert mar kezd az ember lekesni, sokan ideiglenes kapcsolatban vannak - probalkozol "ah bocsi mar van baratnom", igaz ideiglenes de ugye mindenki jogosan/nem jogosan azt gondolja itt a vege vele leszek. De ez nem igaz sokszor. Csak nem talalod el a kozepet a dolognak. Aztan egyik haverom azt mondta f*sza kivan, nagy szamok torvenye. Mindenkihez odament, meg foglalthoz is. Nyilvan 90 ha nem tobb %-a nem jott ossze. Aztan egy osszejott, de nem is o kezdemenyezett ez a rohej, hanem ratalaltak. Nekem kellett buzditanom hogy ragadd mar meg az alkalmat neked is tetszik te is neki. Azota egyutt vannak, 22 volt a csaj a srac 26 az elejen. Elegge ugy nez ki egyutt lesznek, egy lakasban vannak, egy kocsi minden.
Ha nem talaltak volna ra, mai napig szerintem nagy szamok torvenye lenne :), nem a legvonzobb alkatu srac sajnos, de lehet maganybol talalt ra a csaj, vagy kenyszerbol ebben szkeptikus vagyok, ilyenkor kovetnek el hibat a nok/csajok. Aztan ha passziv a no/csaj, hiaba varhat barmire, barkire, hogy lesz valami? Persze nem tradicionalis, egyaltalan, hogy csaj megy pasihoz. Nehez dolog. Legtobb ilyen parkapcsolat amugy mar munkahelyen jon ossze. Ha szerencse van. Ha meg ott sem, lehet akkor megint varni. de addigra mar 30 koruli a no.. Ha bulis fajta vagy akkor is felszednek egy ejszakara inkabb. Nagyon ritka, hogy hosszabb idore. Online feluletek talan ugyanez, sot talan rosszabb. Kicsit talan aktivnak kell lenni de nem nagyon, majd varni a pasit, hogy leszolitson, egy kulturalt, jo kinezetu pasi, aki karizmatikus is, jatekos, van esze meg ilyenek, de megint, tetszik o neked? Vagy csak kenyszer mert mar kene?
na ez a kinai nagy fal, illik nem elolvasni :)
15 ös válaszolo.
Az a vélemény és kritika hogy 22 éves csaj 26 éves palival összejött ugy ahogy és hogy nem a legvonzobb alkatu.. öcsém már bocs 1. Nem neked kell hogy tetszen és 2 ha csak a külső kéne hogy megnyerő legyen és csak erre kéne mennie akkor bizony az régen rossz gyerekes felfogás lehet jól néz ki a belső meg romlott (füves, alkoholista esetleg balhés, vagy annyira laza hogy még a gurulo krumplit almát is.. ) a külső értékek és a belső értékek azok amikkel összeadodva a kettőt kell számolni kell külső de a belső is fontos egyertelműen. És nem másnak hanem neki kell hogy bejövős legyen nem neked. Mindenki más és mást tart vonzónak.

16
Mindenki tudja, hogy a kulso eloszor a nyero, nem a belso. Aztan a szex-minoseg felszines belso beszelgetes utan, majd johet a tovabblepes remelhetoleg kapcsolatba, ha szimpatikus egymasnak a ketto, ha felnottekrol van szo. Nem osszeadni kell, hanem prioritas van, ha ezek a faktorok kipipalva, akkor valoban nem nekem kell jol kinezzen, de szerintem megegyezhetunk abban, ha latsz egy alkesz hajlektalan honalj szagut, akkor nem igazan ulsz melle, sot, a fel buszt elfoglalja sokszor. Ertem en, hogy ez a cliche, hogy a belso a fontos, de tudjuk a valosagot szerintem, csak alszentkedunk a neten. Minden ember tudja ezt amit felsoroltam.

17. es nem igy van a sorrend tévedsz és ez nem a neten való álszentkedés. Nagyon rossz a példa és a sorrend is .
Oké legyen a külső tetszik a szeme a mosolya ahogy sétál stb. Aztán jön a kisugárzás.. esetleg az illat.. majd jön a flört egymásrahangolódás ismerkedés.. ki mit szeret stb aztán a csók van e intimítás megnyerő e érzek e valamit a csókján jól csókol aztán mégtöbb beszélgetés felszinesen de karcolva a belső értékeket. Itt még mindenki a legjobbat mutatja magábol... aztán ha eljutnak a szex ig ez a pont hát.. változo ehez is azért kell egy összeszokotság ki mit hogy szereti hogy nem szereti... de ehez már annyira nyitotnak kell lenni hogy tudja mit is és hogy akarja na itt már kialakult egy magasfoku bizalom (nem az egyészakásokra gondolok itt ha érted) majd utána jöhet a kapcsolat erősítés szilárdítás ha jó az alap arra lehet építeni a kapcsolatot ennyi az egész röviden tömören.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!