Egyesek szerint miért gyerek még egy huszonéves is?
Figyelt kérdés
2024. aug. 6. 09:49
1/32 anonim válasza:
Anyám meg most is gyereknek tart pedig 48 éves vagyok.
2/32 anonim válasza:
Lehet nagy gyerek, mert még tanul, otthon él, nem önálló, nem független.
De nyilván nem úgy gyerek, mint egy 10 éves. Viszont nem is olyan felnőtt, mint egy 50 éves.
Felesleges így címkézni, minden kort meg kell élni.
A szülőknek meg 50 évesen is gyerek leszel :D Én már 46 vagyok, de még kislányomnak hív anyukám :D
3/32 anonim válasza:
Ezt leginkább az érettségre szokás érteni. Attól hogy 20 éves vagy, még nem feltétlen leszel felelős felnőtt. Sokan még 30 évesen sem.
4/32 anonim válasza:
A legtöbb ember gyerek legbelül lélekben.
Ez még az olyan fejesekre is igaz, mint Elon Musk. Az X-el kapcsolatos ámokfutása is azt mutatja, hogy ez a manus egy nagy gyerek még. Mondjuk ennek meg is lett az eredménye, az X már fele annyit sem ér pénzügyileg, mint amikor Twitter korában átvette a céget.
5/32 anonim válasza:
Van itt egy gyerek, aki 28 évesen még kisbabának érzi magát. Te lennél az?
6/32 Metionin válasza:
Sokan nem biológiailag nézik, hanem önállóság terén. Amíg valaki tanul, eltartják részben vagy teljesen, nem költözött el stb. addig nekik még gyerek.
7/32 A kérdező kommentje:
Önálló felnött emberek esetében is gyakori!
2024. aug. 6. 11:48
8/32 anonim válasza:
Akkor költözz el otthonról, vállalj munkát és akkor nem kell nekünk cirkuszolnod.
9/32 Metionin válasza:
#7. Ott általában azért, mert az önálló felnőtt ezt hagyja.
10/32 anonim válasza:
Tojni kell rá. Ha te felnőttnek érzed magad, és a személyiden is az áll, hogy legalább 2006-ban születtél, akkor felnőtt vagy. Kit érdekel néhány boomer hümmögése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!