Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyesek szerint miért gyerek...

Egyesek szerint miért gyerek még egy huszonéves is?

Figyelt kérdés
2024. aug. 6. 09:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább érettségre és önállóságra értik ezt.
2024. aug. 6. 23:55
 12/32 Sághegyi Péter ***** válasza:
80%
A keves tapasztalat miatt.
2024. aug. 7. 09:42
 13/32 A kérdező kommentje:
2006? 1996! Akkor is mondják
2024. aug. 7. 18:24
 14/32 Meton ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a korhoz. Egyszerűen csak tapasztalatlan még ahhoz, hogy teljes értékű felelősség teljes felnőttként lehessen kezelni. Ez olyasmi, mint az érettségi, csak nem magyarból kell vizsgázni, hanem magabiztosan kell tudni kezelni a pénzügyeit, tudja kezelni a családjában felmerülő problémákat, tudja kezelni a felmerülő konfliktusokat. A gyerek leegyszerűsítve erővel old meg minden problémát, ezen felül kell emelkednie, hogy felnőtté váljon.
2024. aug. 7. 22:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha a lehullott morzsákat felsepri a reggelije után és elmosogatja amit összepiszkolt, (és olyan állapotba hozza, ahogyan találta) akkor felnőttnek tartom. De amíg elvárás felém, hogy én hozzam vissza az alapállapotba a dolgokat, addig gyerek. Vagy kényúr, és én vagyok az ingyen-cseléd.
2024. aug. 9. 15:57
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
#10 A boomerek tartják fent a világot.
2024. aug. 10. 10:25
 17/32 Meton ***** válasza:
Azért általában a neveléssel van a probléma, ha valaki felnőtt korára nem tanul rendet. Hugom például a gyerekek játékait kiborítja, hogy azzal játszanak a gyerekek. Az egész szobát beteríti, eleve esélytelen, hogy azt a gyerek valaha összeszedi. Arról nem beszélve, hogy a rumlit maga a szülő csinálta. Nem is esznek rendesen a gyerekek, mert nincs hol enni, akkora a kupi. De láttam olyat, hogy még idős nyugdíjasok sem képesek rendet tartani maguk körül. A gyerek meg egész egyszerűen ezt fogja megtanulni, ez lesz számára a norma. Ettől még felnőttnek tartanám, mert csak azt teszi, amit a szülőktől eltanult.
2024. aug. 10. 12:09
 18/32 Meton ***** válasza:
A felnőtt az, aki egyedül él albérletben és dolgozik, fizeti a kiadásait. Ha nem az anyuci ébreszti reggel, nem főz mos, takarít rá. Ha ezt nem is maga csinálja, de meg tud fizetni valakit, aki elvégzi helyette. Vagy esetleg opció lehet, ha feleségül vesz egy olyan nőt, aki mindezt megcsinálja. De a mai nők már nem ilyenek, de miért is lennének rendesebbek a férfiaknál? Ugyanolyan szülei vannak a nőknek is, vagyis pont olyan rendetlenek.
2024. aug. 10. 12:25
 19/32 Senior Séf ***** válasza:
100%
Amíg a mamahotel biztonságában lubickol, nem tekinthető felnőttnek.
2024. aug. 10. 17:49
 20/32 anonim ***** válasza:

"A felnőtt az, aki egyedül él albérletben"..

Én sosem laktam albérletben. A katonaság után vettem egy telket részletre, és saját erőből, meg vállalati és bank kölcsönből építkeztem. Ma is abban lakom. 8 évig Németországban dolgoztam, hogy kiküszöböljem ennek a rohadt kormánynak az alkalmatlanságát és megteremtsem a későbbi anyagi biztonságot.

Kint éltem csak bérlakásban. Felelősségteljes, kiszámítható tervek, helyes döntések,kitartó megvalósítás. Ez tesz felnőtté valakit.

aug. 11. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!