A barátság nem korfüggő, bármely két ember között lehet.
2023. dec. 6. 12:20
3/9 anonim válasza:
Mit kell tudni rólad?
2023. dec. 6. 12:27
4/9 anonim válasza:
Gyerekként ilyen voltam, nem tudtam beilleszkedni a kortársaim közé, a felnőttek viszont kedveltek. Jó az ilyet korrigálni, mert szinte mindig valami probléma áll mögötte, és idővel, úgy 25-30 éves korod körül végleg kinövöd azt a kort, amikor a "felnőttek" felkarolnak.
2023. dec. 6. 12:31
5/9 anonim válasza:
Van ilyen máshol is.
A saját korosztályommal azok fásultsága, kiégettsége miatt egyáltalán nem jövök ki. Jóval fiatalabbakkal, huszonévesekkel pedig tökéletesen. Munkahelyen is, egyéb téren is.
54 F
2023. dec. 6. 12:36
6/9 anonim válasza:
Én lányként ugyan ilyen vagyok. De nem hiszem, hogy ez annyira normálatlan. Az volna a furcsa, ha senki nem érezné ezt.
2023. dec. 6. 14:31
7/9 anonim válasza:
Az "utál" részt egy kicsit ki tudnád jobban fejteni? Azért ez egy elég erős kifejezés, és nem mindegy, hogy te érzed így (esetlegesen felnagyítva a többiek közömbösségét, vagy valami hasonló viselkedését), vagy pedig tényleg ennyire nem kedvelnek téged.
Nekem pl. nem igazán megy a korosztályommal való közöshang megtalálása. Ami a legtöbbeket megmozgat (buli, pia, kondi, közösségi oldalak, influenszerek, rosszabb esetben drog) távolabb nem is állhatnának tőlem.
2023. dec. 6. 14:53
8/9 Senior Séf válasza:
A jelenségnek az az oka, kérdező, hogy a te korosztályod kíméletlen magabiztossággal ítélkezik mindenki fölött. Fölötted is. A tíz évvel idősebbek ezzel szemben egyfajta jóindulatú felkarolással viseltetnek irántad. - Majd kinövi,- gondolják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!