Az normális hogy kb 13 évesen 144 centi voltam fiúként (iskolai mérések) utána következő évben meg 173 centi?
Figyelt kérdés
Utána nőtem pár centit még és kész... Tehát középsuliban már nem is nőtem semennyit.
Most érettségiztem, szerintetek van még esélyem nőni?
2022. okt. 19. 16:16
3/8 anonim válasza:
Esélytelen a növés ebben a korban.
Üdv Dr Kondrád
4/8 anonim válasza:
Én még 18 éves korom után is nőttem 2-3 centit
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg már nem fogsz nőni.
6/8 anonim válasza:
Én 172 vagyok, 19 éves koromra befejeződött nálam a növekedés, de 14 évesen 155cm voltam és pár év alatt "megnőttem" 172re!
7/8 Psycho válasza:
Kamasz srácoknál normális, hogy szinte "pillanatok alatt" ekkorát nőnek. Utána lelassul a növekedés. Még néhány éved van, 1-2cm-t lehet nőni fogsz. Olyan 20-22 éves kor környékén lesz végleges a magasságod. Égi meszelő nem leszel, az tuti. Több ekkora "ugrás" már nem lesz, mint ami volt.
8/8 anonim válasza:
Fogsz még nőni, igaz már csak széltében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!