Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi segített túl élni a iskolai...

Mi segített túl élni a iskolai bántalmazást?

Figyelt kérdés
Általánosban elég durva volt fizikailag és verbálisan is bántottak. Most már középsulis vagyok de valahogy ígyis nem kedvelnek az osztálytársaim vagy állandóan kiakarnak túrni a helyemről vagy néha csúnya megjegyzéseket tesznek. Mikor kiálltam magamért még engem neveztek hisztisnek. Azért utálhattak meg mert az akivel jóba voltam szerinte mondtam valami rosszat rá még annó de ez nem így volt és nem momdtam semmi rosszat. És konkrét mondatot se tud mondani se semmi. De így azóta romlott meg az osztállyal a viszonyom. És így gondolom ellebem is hergeli a többieket néha. Hogy lehet ezt kibírni vagy mit tegyek?(Egyelőre nem akarok senkinek szólni nem akarok ilyen emberekkel leülni közösen az ofővel beszélni mert nincs kedvem ilyen emberekkel beszélgetni)

ma 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Az iskolaváltás nem opció?
ma 20:49
 2/6 anonim válasza:
100%
Én is az iskola megváltoztatását javasolnám, menj el egy “jobb” iskolába, ha még 11. alatt vagy.
ma 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem minden nap testileg és lelkileg bántalmazott jópár iskola társam. Hiába kértem segítséget, nem volt érdemben. Megpróbáltam ölni magam, sőt még most sincs normális életem, pedig eltelt majdnem 20 év. Semmiképpen ne maradj ebben a helyzetben ! Legfeljebb legyél magántanuló.
ma 21:14
 4/6 Metionin ***** válasza:
Hogy tudtam, hogy ez csak ideiglenes, végzek és soha többé nem látom őket. Számoltam az éveket. Jó lett volna, ha lett volna lehetőségem iskolát váltani de nem volt. Ahol a legjobban bántottak, általános az egész környéken az az egy volt. Ha neked van erre lehetőséged, szerintem megér egy próbát.
ma 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl lehet élni, de öröi nyomot hagy. Nem gyógyul be a seb
ma 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
*örök
ma 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!