Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyesek szerint miért gyerek...

Egyesek szerint miért gyerek még egy huszonéves is?

Figyelt kérdés
2024. aug. 6. 09:49
1 2 3 4
 21/32 Meton ***** válasza:
20-as, valóban nagy döntést hoztál, de ne hiszem, hogy átgondoltad, mivel jár. A kormányt hibáztatod, hogy alkalmatlan, ezért elmész egy olyan országba, aminek a kormánya a polgárháború szélére irányítja az országot. A migránsokból akarnak megélni, akik senkivel nem tudnak kijönni. A bérek is csökkennek, szóval nem vagyok benne biztos, hogy valóban megérte. Konkrétan az az érzésem, hogy csak elhitted, amit mások mondanak, aztán gondolkodás nélkül belevágtál. Ezt azért ki kellene nőni. Sokan mennek ki külföldre, de olyanok, akik azt az életet szeretik. Azt még megértem, de ha azért mész ki, hogy jobban élj, vagyis a több pénzért, akkor csak hazugságokra építesz, aminek nagy ára lesz később.
aug. 11. 12:20
 22/32 anonim ***** válasza:
Azért, mert kevés az élettapaszalata egy negyveneshez képest. Munkában simán egyenrangú, de mondjuk párkapcsolatba nem kezdenék vele, hiszen meg kell élnie dolgokat. Szomorúságot, vidámságot, szórakozást, emberekhez való viszonyulást.
aug. 12. 06:18
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Honnan veszed ezeket a sületlenségeket? Gondolom az M1 és a TV2.

A világon semmi baj nincs Németországban, de ez itthonról nem látszik.

A Német belpolitikáról fogalmad sincs. Eislingenben, ahol laktam volt egy jó nagy emeletes épület a város szélén, játszótérrel, parkolóval, abban laktak a menekültek. Oda jártak vásárolni a Pennybe. Soha, semmi baj nem volt velük. Tanultak németül, a gyerekeik iskolába, óvodába jártak.

Én nem meggondolatlanul mentem ki, hanem munkaszerződéssel és nem bántam meg. 18.000€ megtakarítást hoztam haza. Évente 3x voltam itthon a családdal. Minden olcsóbb kint, mert alacsonyabb az ÁFA. És nem hiszem, hogy majd ötven évesen ki kell nőni bármit is. Nagy ára annak van, ha itt maradsz ezzel a csődtömeg, korrupt, tolvaj kormánnyal.

aug. 12. 10:57
 24/32 Meton ***** válasza:
31%

23-as. Én teljesen mást szoktam hallani, de volt már, hogy nagyot tévedtem. Az viszont tény, hogy ha valaki kimondja a véleményét, az azonnal fasiszta lesz, meg orosz barát. Aztán örülhet, ha nem kerül börtönbe. Ennyit a szólás szabadságról. Brutális, ami Németországban megy, de lehet, hogy csak messziről látom így. Ami a migránsokat illeti, túl sok segélyt kapnak, emiatt egyszerűen nem éri meg dolgozniuk. Ellenben az államkasszát igencsak megterheli, így másra nem jut pénz.

És hát ne felejtsük ki a zöldeket. Oké, hogy radikálisak, de mégis bent vannak a parlamentben és módszeresen teszik tönkre az országot. Bezáratták az atomerőműveket, hogy helyette gázból állítsanak elő energiát, ami azért jóval drágább. Aztán lemondtak az olcsó orosz gázról is és ezt várják el Európától, így Magyarországtól is. Mivel nincs elég energiájuk, ezért a franciáktól meg a lengyelektől importálnak. A franciáknak rengeteg atomerőművük van, a lengyelek meg a mai napig veszik az olcsó orosz gázt, persze nem hivatalosan.

Szóval én csak mások elmondásait hallom, de a legtöbb nyugati országban brutális a diktatúra és az elnyomás. Magyarország azért még ettől a szinttől messze van, bár itt sem hibátlan a demokrácia. Ami az árakat illeti, inkább azért van, mert visszatartják a pénzünket. Elképesztő, mi pénzt elvonnak, ezt máshonnan kell pótolni. Ez a szabad véleményünk ára. Mondjuk ezen is lehetne vitatkozni, mert a franciák meg azt mondják, hogy nem érdeklik őket a megszorítások, de legalább az oroszoknak is rossz.

aug. 13. 18:22
 25/32 Meton ***** válasza:
0%
A meggondolatlanságot úgy értem, hogy nem fizetik rendesen az adót, aminek az lesz a következménye, hogy minimális nyugdíjat fog kapni. Esetleg az idővel sem tud elszámolni, amiatt később mehet majd nyugdíjba. És háta a német nyugdíjpolitika is a migránsokra épül, ami kizárt, hogy fog működni. Nem veszik figyelembe, hogy a migránsok jóval kevesebbet keresnek, mert nincs szaktudásuk, illetve nem is éri meg nekik dolgozni. Ez lenne a könnyebb út, de nem fog működni. A világ változik, erre oda kell figyelni.
aug. 13. 18:40
 26/32 anonim ***** válasza:
42%
Én még 44 évesen nem vagyok felnőtt. Kiskorom óta szeretem az elektronikát, és eköré épült az életem. Önállóságban jó vagyok, mindig szerettem egyedül lenni, és magamnak megoldani a rutin dolgokat (főzés, takarítás, stb). Anyagi helyzetemmel nincs gond, pénzzel felelősen bánok, munkában megbízható vagyok. Egy párkapcsolathoz nem vagyok elég érett úgy érzem. Kevés az élettapasztalatom, nem k-rváztam, nem drogoztam, nem loptam kocsit suhanc koromban, nem voltam börtönben egyszer sem, és emiatt nem vagyok kemény férfi, nem vonzom a nőket.
aug. 14. 04:27
 27/32 anonim ***** válasza:
#26 Ilyen önkritikával ne mondd, hogy nem vagy érett. 44 év az 44 év tapasztalat!
aug. 14. 04:55
 28/32 anonim ***** válasza:
87%

Én nem írtam se fasisztát, se oroszbarátot, csak a látóköröd szemellenzősségéről. Amiket írsz, az itthon az M1 és a TV2, meg a Pesti Srácok műsora. Olvass német újságokat, kérj meg kint élő ismerőst, hogy meséljen. Amiket írtál, az nagyobbrészt nem érvényes Németországra.

Az EU a pénzt nem elvonja, hanem visszatartja addig, amíg Magyarország nem teljesíti az EU-ban előírtakat, a jogállamiságot, korrupcióellenességet.

Orbán folyamatosan bomlasztja, provokálja az EU-túgy, hogy közben mindent aláírt és elfogadott. Demokráciának híre sincs.

Abbahagyom, mert már nem kapcsolódik a témához.

aug. 14. 11:28
 29/32 Meton ***** válasza:
0%

Annyiból azért kapcsolódik, hogy egy diktatúrát istenítesz, bár nem tudatosan. De elnézést kell kérnem, nem vádoltalak oroszbarátozással, sőt a véleményed is elfogadható, mármint Orbán valóban megosztó politikát folytat, amin talán lehetne vitatkozni. Nem demokratikus, de egész Európa nem demokratikus. Valójában azért nem kapjuk meg az EU pénzeket, mert Orbán él folyamatosan a vétó jogával. Minden más, még ha igaz is, nem befolyásolja az EU pénzeket. Megjegyzem, Ursula von der Leyen-nek a börtönben kellene lennie, és erre jogerős bírósági ítélet van. Nem csak Magyarországot zsarolja, hanem mindenkit, akinek más véleménye van. Olaszországot például, de Franciaországot is említhetném.

Nyugat Európa egyre inkább a kommunizmus irányába halad. Azt nézted, hogy Németországnak tartozásai vannak a NATO fele? A nagy Németországnak, aki példát mutat Európának. Szóval szerintem nem jó ötlet egy ilyen antidemokratikus országba költözni.

aug. 15. 08:12
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért, mert huszonévesen nem akar sem tanulni, sem dolgozni, csak bulizni, meg sz. gépes játékokat játszani.

Mert azt hiszi, hogy minden jár és mindent megkaphat úgy, hogy vele szemben nincsenek elvárások.

Mert lusta, mert úgy hagyja a szobáját szennyessel és ételmaradékkal, üres flaskákkal, mintha cselédek lennének a szülei.

Mert játssza az eszét, dacol, rángatja a vállát, húzza a száját bármire. Mert azt hiszi, mindenkinél okosabb, pedig nem.

Mert elviszi a buliba apáék BMW-jét (Suzukiját) és beszívva, benyomva százzal megy a lakott területen, csak mert a haverok véleménye a fontos.

És mert amikor bajba kerül, akkor eszébe jut a szülei telefonszáma és a fogdában, vagy a baleset helyszínén ordítva zokog, hogy nem akarta.

Senki sem akarta.

Mert el kell telnie harminc évnek, hogy amikor a saját kva kölyke lesz ugyanolyan, hogy elismerje, hogy anyának, apának igaza volt.

aug. 16. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!