A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?
Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.
Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.
"Egyébként ezt Bibi_3-tól kaptam.
Azt nem értem miért nem ide küldte."
cicamica2030 a másik neve.
Még mindig fordítva ültök a lovon.
Nem arról van szó, hogy a csaj ügyet cisnál abból, hogy ott vagy. Te csinálsz belőle ügyet.
Most őszintén, szerinted miért áll fel egy nő az asztaltól, ha leülsz hozzá? Nem tud ülni egy asztalnál, ahol egy csúnya ember is ül? Miért számítana neki hogy nézel ki, ha nem akar tőled semmit?:D
Vagy te így éled az életed? Az alapján ülsz le a buszon helyekre, meg bárhol egy asztalhoz, hogy párválasztási szempontból ki előnyös van ott?:D
Elárulom, az emberek 99%-a nem ez alapján hoz meg ilyen döntéseket és ez nem befolyásoló tényező számukra.
Teljesen normális jelenség, hogy beállsz egy másik futópadra és annyi.
Az is teljesen normális jelenség, hogy ha valami gondod van a géppel, segítséget kérsz.
És a konditermekben általában van egy olyan arc, aki kb nonstop ott van, mindenkit IS ismer, mindnekinek segít. Egyértelmű, hogy az ő segítségét kell kérni, nem pedig egy random idegenét aki egyrészt épp el van foglalva a saját edzésével, másrészt meg nem biztos, hogy tud segíteni.
Arról nem is beszélve, hogy simán meglehet, hogy ismerték már egymást.
De persze mindez valószínűtlen, mert tuti az volt az első döntési helyzet, hogy ronda vagy-e, igaz?:D Tényleg azt hiszed te fingod a passzát szelet?:D
52
“ cicamica2030 a másik neve.”
Jó nagy paraszt.
Azt gondolom helyespasikkal használja. Agyilag valóban olyan szinten van mint aki 2030-ban született.
“Elárulom, az emberek 99%-a nem ez alapján hoz meg ilyen döntéseket és ez nem befolyásoló tényező számukra.
“
Persze mert kasszánál boltban sem mosolyognak a szögletes helyes srácoknak csak simán levegőnek nézik őket és profi mód érzésektől mentesen végzik a dolgukat. Hát én rám sem néznek kasszánál eladó csajok, sőt a sorban állva megfigyeltem ezerszer, hogy más ronda srácokra sem. Teljesen máshogy viselkednek egy helyesphasi közelében. Gondolom teljesen más érzéseket vált ki bennünk. Akkor hasonlóan egy csúnya fhaszi jelenléte is más érzéseket vált ki bennünk, negatívakat vagy undort, gondolom. Ezért viselkednek feltűnően másképp.
Mondom én, hog ypara, hogy te ennyire analizálsz minden helyzetet:D
Arra megkérlek, hogy ne gyere a közelembe. Nem érdekel hogy nézel ki, de az alapján amit megtudtam rólad eddig, egy szociopata vagy, nem érezném magam biztonságban a közeledben.
56
Hát ez vicc. Ennyire utálják a rondákat, mindenfélét beléjük néznek. Ez felháborító.
Ismétlem, nem tudom hog ynézel ki, de amiket írsz, az para.
De látod? Megint cska mindent arra vezetsz vissza, hogy azért vagy ellenszenves másoknak, mert ronda vagy. Pedig én nem láttalak még. Én csak azt tudom amit a belsődből megmutattsz. És az taszít.
De persze, mondogasd, hogy csak azért utálnak egy arctalan fórumon, mert ronda vagy. Ne zavarjon, hogy senki nem tudja hogy nézel ki:D
Kérdező, gondolom az adott nők érzékelik, hogy bámulod őket és folyamatosan azt lesed, hogy mit és hogyan csinálnak, ez pedig valóban riasztó dolog.
Ne legyél öntelt, senkit nem érdekel, hogy ki vagy és hogy nézel ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!