A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?
Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.
Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.
5,7,8,9,10
Más csoporthoz. Úgy voltak kialakítva az asztalok, hogy 4-es csoportok jöjjenek ki.
Ez egyszerű hiperérzékenység.
Volt, hogy nekem is bejött egy csaj. Egy órán tök jól elröhögcséltünk, mondtam valamit erre elcsöndesedett. Pár perccel később kiment a mosdóba, aztán már nem is szólt hozzám az óra alatt, óra után meg ment dolgára.
Megkérdeztem, hogy rosszat mondtam-e, erre meglepődött. Simán csak kiröhögte magát és kezdte kínosan érezni, hogy esetleg figyleni is kéne az órán. Meg pisilnie kellett és kiment pisilni.
Én közben meg azon gondolkodtam mi rosszat szóltam pfff :D
Egyébként a későbbiekben is tök jól megvoltunk, szóval nem csak nyugtatgatás volt, tényleg én hiperérzékenykedtem túl.
Deee másokon is látom ugyanezt.
"most miér tnézel csúnyán rám? Valami rosszat mondtaam?" Kérdező tőlem valaki ijedten. Én meg meglepődök, mert épp bambultam, eszembe se jutott csúnyán nézni. Csak épp az illető jóban akart lenni velem, viszont szorongott, ezért minden egyes rezdülésemet analizálta és magára vonatkoztatta.
És még millió-millió példa van ilyenre, kezdve a tömegközlekedésen való nézéstől egy sima beszélgetésben egy túlgozndolt szóhasználatán át egy mosolyig, kacsintásig, érintésig. Vagy akár ruhadarabig.
Ökölszabályként elmondható, hogy amit gondolsz a helyzetről, hogy "biztos így van vele" azt fogod belelátni. Aki szorong, nehogy megharagítsa a másikat, lépten-nyomon olyan jeleket fog "felfedezni" amik arra utalnak, hogy megbántota a másikat.
Akinek meg testképzavara van, vagy ultra-alacsony az önbecsülése és emiatt szent meggyőződése, hogy ő ronda, mindenki tetteit és megszólalását erre fogja visszavezetni. Azért cisnálta ezt, mert ronda vagyok. Nem fiam, te mentálisan beteg vagy és pszichológushoz kellene fordulnod. Az, hogy naponta írsz ki ilyen kérdéseket, nem fog segíteni.
30 év alatt senki nem nézett a szemedbe? Márhogy nő..?!
Az mondjuk b@szó.
26 év személyes tapasztalata alapján a kérdező igazabbat nem szólhatott volna. Együttérzek vele, tudom milyen.
Amúgy szerintem szimplán derogál nekik hogy olyan férfiak létezni mernek akik nem gazdagok és/vagy macsók. Mintha tehetnének róla.
Nagy eséllyel a csaj azt se vete észre, hogy egyáltalán ott vagy, nemhogy még akkora fontosságot utlajdonítson neked, hogy ehhez igazítsa a tetteit....
Az ilyen Kérdező meg 19es fajtája azt hiszi körülötte forog a világ, aztán ha megkérdeznék az embereket akikről ők itt beszélnek, hogy mit gondolnak, azt sem értenék kiről van szó:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!