Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 anonim ***** válasza:
92%
30-as, szerintem nem kell hiperérzékenynek lenni ahhoz, hogy ilyeneket észrevegyen az ember. Így leírva lehet furának tűnik, de ilyen az emberi agy, hogy folyamatosan információkat gyűjt be a környezetéből. Most ahhoz, hogy hogyan néz ki valaki, elég egy pillantást vetni rá, ez egy másodpercet vesz igénybe. A leírt jelenet meg tarthatott kb fél-egy percig, ennyi időre simán megállhat az ember kicsit pihenni is, nincs ebben semmi furcsa. Ne mondd, hogy te nem figyeltél még más embereket, hogy mit csinálnak. Mivel társas lények vagyunk, így nyilván elemezzük a többi ember viselkedését, ez egy tök természetes dolog. A kisgyerekek is így tanulnak meg viselkedni, majd ezáltal beilleszkedni a társadalomba. Lehet feltűnés nélkül is elemezni mások viselkedését, nem feltétlenül úgy kell ezt elképzelni, hogy kidülledt szemekkel bámulja a többi embert. A csaj meg amúgy lehet észre sem vette, hogy a kérdező végignézte ezt a jelenetet, hiszen valamelyik válaszoló szerint valószínűleg még magát a kérdező sem vette észre, nemhogy azt, hogy mit néz...
2023. jan. 19. 19:18
 32/147 anonim ***** válasza:
85%
kérdezőt*
2023. jan. 19. 19:19
 33/147 anonim ***** válasza:
88%
31, az oké, de tedd hozzá mekkora fókuszt, figyelmet kapott az egész. Mekkora jelentőséget tesz hozzá a kérdező. Észrevenni egy dolgot egy dolog, de folyamatosan mindent magunkra vonatkoztatni az beteges...
2023. jan. 19. 22:03
 34/147 A kérdező kommentje:

33

Sima megfigyelése a környezetednek.

2023. jan. 19. 22:23
 35/147 anonim ***** válasza:
85%

És simán mindent arra vezetsz vissza, hogy miattad, a külsőd miatt cselekszenek úgy, ahogy.

Aha, tök egészséges... XD

2023. jan. 19. 22:31
 36/147 anonim ***** válasza:
90%
Az a helyzet, hogy akinek 30 évig nem volt barátnője, fizikai kontaktusa nőkkel arról sugárzik ez. Akár akarja, akár nem. Igenis belemászol mások aurájába, de krvára nem fogod fel. Az se tudod mi az a privát szféra, mert a tiédbe nem nagyon mászik bele senki. De mondjuk képzeld el, hogy egy csapat cigány leül melléd a buszon és körbe ülnek. Na ilyen vagy te, csak a nők számára. Ha van egy csomó szabad gép és a csávó a mellettem lévőre áll az igenis zavar. És tök mindegy, hogy néz ki. A lényeg, hogy vadidegen. Miért nem tud arrébb menni? Ha már szemeztünk előtte, megvolt a "jeladás" az persze más. De ezeket te nem érted, mert idáig sose jutottál el nővel. Én a helyedben békén hagynám a nőket. Ha jól néznél ki se lenne esélyed, ez az igazság.
2023. jan. 20. 04:06
 37/147 anonim ***** válasza:
14%
Az a helyzet, 36-os, hogy akit ennyire kerülnek a nők, annak több mint valószínű, hogy inkább a külseje a probléma. Hiszen 1-2 pillantásból ki mondaná meg a másikról, hogy milyen ember? Ennyi idő csak ahhoz elég, hogy a másik külső adottságait felmérjük. Többhöz nem elég. Ergó nem hinném, hogy a kérdező személyisége miatt menekülnének a nők... amúgy meg írta is a kérdező, hogy már nem volt másik szabad hely.
2023. jan. 20. 05:11
 38/147 anonim ***** válasza:
35%
#37 igazad van. nekem van egy nagyon jóképű ismerősöm, aki bárhová megy mindig van legalább 1 nő, aki feltűnően méregeti vagy próbál vele flörtölni. pedig szerintem a személyisége tök átlag, nem kiemelkedően művelt vagy intelligens, kisugárzása sem nagyon van. aztán mégis mindig arról számol be, hogy már megint melyik nő akart rámászni..
2023. jan. 20. 06:28
 39/147 anonim ***** válasza:
85%
egyszóval ha jól nézel ki, valaki biztos nyomulni fog majd.. legyen bármilyen is a személyiséged
2023. jan. 20. 06:40
 40/147 A kérdező kommentje:

37

Köszi, itt sokan a kákán is a csomót keresik csak nehogy az jöjjön ki, hogy a külsőm zavarja a nőket. Valóban nem volt lehetőségem más gépnél edzeni csak ha felborítom az edzés tervemet és olyan más izomcsoportot edzek, aminek épp pihenő napja van. Hát azért, hogy őt megóvjam a kellemetlenségtől ezt nem tettem meg, kicsit önző voltam. De vannak ennél önzőbb emberek nővel úgyhogy nem értem mi a gond.

Egyébként szerintem is hamar felmérnek, egy fél pillantás a szeme sarkából elég, hogy gyorsan megállapítsa milyen a fejem, állkapcsom formája, testarányaim stb. Hisz én is fel tudom ismerni az emberek külsejét 1 másodperc töredéke alatt, hiszen ennyire van szüksége a fénynek, hogy odaérjen, visszaverődjön és visszaérjen a retinámra. Nem többre.

2023. jan. 20. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!