Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők nem rosszul érzik...

A nők nem rosszul érzik magukat csúnya férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Rendre abbahagyják az edzést ha edzőteremben véletlen a közelükben kell edzenem (mert nincs más szabad futószalag például), vagy ha kurzuson melléjük ülök akkor rögtön átülnek máshová.

Ápolt, minden nap 2-szer zuhanyzó és dezodort rendszeresen használó fiatal férfi vagyok.

2023. jan. 19. 14:47
 101/147 A kérdező kommentje:

“ Ha meg nem mutatod magad, én elfogadom, de akkor meg te fogadd el, hogy úgy állok hozzá, hogy csak a te állításod van, hogy ronda vagy, ami az esetek többségében testképzavarból és/vagy önértékelési, önbecsülési problémából ered. Nagyobb az esélye, hogy ilyen problémáid vannak, minthogy tényleg csúnya lennél. És az, hogy nem mutatod magad, csak rájátszik erre az elméletre, ahogy az is, hogy mindent erre vezetsz vissza.”

Persze, megvan az esélye, de mennyi, azok után, hogy szólítottak már szörnyetegnek, ufónak, halnak, torzszülöttnek.

Mennyi lehet az esélye szerinted?

2023. jan. 20. 18:35
 102/147 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még nem nagyon láttam jóképű/genetikai lottó nyertes embert perifériára szorulni, rendre mindig az ilyen kis nyeszlett, fogszabályzós meg pattanásos gyerekeket nézték ki maguknak a többiek az iskolában. Szerintem nem véletlen, hogy általában a szerencsétlen külsejű emberek vannak kirekesztve. Ez már egész fiatalon elkezdődik, így későbbi éveire persze, hogy egy önbizalomhiányos, teszetosza alak lesz, aki nem kell senkinek... jönnek itt a megváltó szövegekkel, hogy kisugárzás így, magabiztosság úgy, csak sajnos azt kifelejtik, hogy ennek az önbizalomhiánynak van valami nyomós oka, nem a semmitől alakult ki. Aki egész életében mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kapott, az biztos nem lesz önbizalomhiányos. Aki keg folyton azt kapja mindenkitől, hogy milyen szarul néz ki, az egy idő után megkeseredik és magába fordul. Így működik a pszichológia, nem másképp. Akinek még ennyi idősen sem volt dolga nővel, az kb 1000%, hogy nem a személyisége miatt van. Ez szépen visszavezethető olyan tényezőkre, mint a külső, arról meg senki nem tehet, hogy milyen génekkel született.
2023. jan. 20. 19:33
 103/147 anonim ***** válasza:
meg*
2023. jan. 20. 19:35
 104/147 A kérdező kommentje:

102

Igen. És ennek fényében a rossz külső egyértelműen fogyaték és nem szabadna versenybe engedni ezeket az embereket mert kegyetlen és barbár. 12 évesen fel kellene mérni a gyerekeket és az ilyeneket azonosítani, menhelyre, otthonba vinni és külön foglalkoztatni, fejleszteni a szociális érzéküket és sosem ENGEDNI más emberek közelébe mert az veszély számukra. Vicc nélkül, otthonban kellene élniük az ilyeneknek mert az a fajta szenvedés amin átmennek az embertelen és barbár, kegyetlen és kíméletlen. A rossz külső egyértelműen fogyaték mégsincs oda sorolva. Ezt el kellene érni valahogy!

Vagy ez, vagy pedig a 10 éves korban való államilag bonyolított elaltatást! Jobb az mert nem éri meg élni egy percet sem ezen a bolygón ha nem születsz jó külsővel. Maga a pokol!

2023. jan. 20. 20:16
 105/147 anonim ***** válasza:

103, ha kiskorodban abúzáltak és emiatt pszichés problémáid vannak felnőttként...

AKKOR MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ!:D Mi a fszomat nem lehet ezen érteni?:D Ne cisnáljunk már úgy, mintha nem létezne megoldás a problémára, mert fuckin VAN.

Engem is vertek iskolában, mert.. mert hagytam magam, igazából nincs rá jobb szó. Szemüveges vagyok, de nem csak én voltam az, mégis engem pécéztek ki. Azt mondták bzi vagyok és annyi. Aztán 17 éves koromban elkezdtem járni pszichológushoz és összekaptam magam. A minap egy incel engem high-tier normieként dekódolt, szóval csak nem lehet annyira elbszott:D

Miért csak a panaszkodás megy? Ha tudod, hogy mi a probléma, miért nem vag yhajlnadó megoldást hozni rá?

2023. jan. 20. 23:32
 106/147 anonim ***** válasza:
105-ös, nem mindenkinek segít a pszichológus. Nagyon sok mindentől függ, hogy kit mennyire nyomorítanak meg ezek a gyerekkori bántalmazások. Ilyen fiatalon a legtöbb embernek még törékeny az egója és az önértékelése, ezért ha valakit nagyon durván abúzáltak, azon még a legjobb pszichológus sem segít és magával viszi felnőtt korára is ezeket a sérelmeket. Ez nem ilyen egyszerű, hogy elmegyek párszor egy pszichológushoz, aztán minden meg is oldódott... ilyen kisebb traumákat még fel lehet dolgozni szakember segítségével, de aki konkrétan abban nőtt fel, hogy mindenki szarként bánik vele, azon még a szentlélek sem segítene. Általában ezek kötnek ki pszichiátrián/zárt osztályon, meg ezek lesznek végül öngyilkosok és vesznek be egy marék altatót. Ez van, ilyen kegyetlen az élet...
2023. jan. 21. 00:55
 107/147 anonim ***** válasza:
75%

"Köszi, itt sokan a kákán is a csomót keresik csak nehogy az jöjjön ki, hogy a külsőm zavarja a nőket."

amúgy ja, ebben van valami. a kérdezőnek lassan már levegőt sem szabad vennie nők közelében, nehogy megsértse őket a puszta létezésével :D

2023. jan. 21. 02:17
 108/147 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy ja, ebben van valami. a kérdezőnek lassan már levegőt sem szabad vennie nők közelében, nehogy megsértse őket a puszta létezésével :D"

De csak az olyan rondáknál van így mint te meg a kérdező.

2023. jan. 21. 06:50
 109/147 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ronda, de amúgy igen, ronda férfiaknál van csak így.
2023. jan. 21. 07:52
 110/147 A kérdező kommentje:

Természetesen én is megpróbáltam már a pszichológust, önfejlesztő könyveket stb. Az kb arra jó, hogy kijössz érzelmileg kicsit optimistábban a beszélgetésről és aztán rögtön újra pofon csap az élet és helyre áll minden.

Nekem ami a legtöbbet segített az a szociális kontaktok minimálisra csökkentése, bujkálás.

Csak sajnos mivel felnőttként ki kell menned dolgozni, vásárolni stb ezért minden nap megtapasztalod a fura tekinteteket, kiközösítést és igazságtalanságot. Igen, egy munkahely is az iskola meghosszabbítása, ott is a farkastörvények érvényesülnek max egy kicsit finomított formában, nem annyira közvetlenül, a munkahelyi bullying ellenes szabályzatoknak köszönhetően. De felnőttek is simán lerondázzák egymást, ezt elmondom nektek, hogy tudjátok!

2023. jan. 21. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!