Miért nem jelölnek vissza mások Facebookon, akik a régin azok voltak?
Figyelt kérdés
Feltörték a régi Facebookomat, kb. 800 ismerős volt. Most csináltam egy újat, elkezdtem bejelölni rajta a régi embereket, de alig valaki jelöl vissza, úgyhogy fennhagytam vele. Nem ismerkedési szándékkal.ma 20:18
1/12 A kérdező kommentje:
Olyanok nem jelölnek vissza, akikkel napi szinten beszélek.
ma 20:19
2/12 anonim válasza:
Talán mert nem használják a Facebookot csak a Messengert? Meg az se mindegy, hogy 1 hónapja nem jelöltek vissza vagy 1 órája.
3/12 A kérdező kommentje:
Messenger egy kaki, elvesznek az üzenetek, volt aki simán kitörölt.
A régit az öcsém törte fel, bekémprogramozott, töröltettem. Csak végigpörgetni használtam, vagy nagy ritkán valakivel beszélni. De szarok rá, nem érdekel a Facebook.
ma 20:29
4/12 anonim válasza:
én pl nem nézem meg az ismerős kéréseket, nem foglalkozom velük
5/12 anonim válasza:
Nekem már egy ideje nem jelezi ki normálisan/időben, amikor jelölnek, lehet náluk is ez a gond. Vagy nem aktívak túlzottan FB-n, vagy azt hiszik, kamu profil jelölte őket.
6/12 anonim válasza:
Mert azt hisszik, h az új faced kamu?
Te vagy az, akit az anyja meg a tesója állandóan szekálnak és a gépedre kémprogramot tettek?
7/12 anonim válasza:
Nem használnak fb-ot,lejárt az ideje. Nem divat
8/12 A kérdező kommentje:
DE ha kitörlik, akkor csak kijelzi, mindegy, fennhagytam vele
ma 20:56
9/12 anonim válasza:
Már megint te, akit az öccse meg az anyja megfigyel?
10/12 A kérdező kommentje:
Állítsd már le magad!!!
ma 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!