Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem jelölnek vissza...

Miért nem jelölnek vissza mások Facebookon, akik a régin azok voltak?

Figyelt kérdés
Feltörték a régi Facebookomat, kb. 800 ismerős volt. Most csináltam egy újat, elkezdtem bejelölni rajta a régi embereket, de alig valaki jelöl vissza, úgyhogy fennhagytam vele. Nem ismerkedési szándékkal.
dec. 12. 20:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mit jelez ki micsoda?
dec. 12. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyu!

Sztem rakd újra a gépedet és jelszavazd le utána. Se kémprogram, se vírus, se semmi.

De, ha még ezt sem érzed garanciának, akkor vidd el a táp kábelt vagy, a ramokat kihúzogatod, vagy a proci kábelt. Be befog kapcsolni, de nem indul el.

dec. 12. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
dec. 13. 00:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúzy nem szabad feladni. Egyszer bejelöltem egy munkatársnőmet és nem jelölt vissza, ami fura volt. Gondoltam nem vette eszre, ezért egyszer momdtam neki, hogy küldtem barátfelkérést. Momdta, hohy látta, de nem ért rá visszajelölni és majd visszajelöl ha lesz ideje. Utána folyamatosan láttam, hogy a Facebookon lóg, de nem jelölt vissza. Én úgy értettem, hogy nem akar az ismerősöm lenni. Hónapok múlba a semmibők mégis visszajelölt.
dec. 13. 00:18
 15/24 A kérdező kommentje:
Pedig amúgy hasznos, még a mai világban is, például a szomszéd nőnek is, akivel minden nap beszélgetek (lány vagyok), akartam fontosat írni, erre nem jelölt vissza és nem tudtam. De a Messenger most eltünteti az üzenteket és egy kaki lett, még instán is jobb üzenni.
dec. 13. 09:21
 16/24 lencsefőzelék ***** válasza:
94%
Nem fennhagytál vele, hanem felhagytál vele. A szomszéd nőnek meg nem lenne egyszerűbb szóban elmondani, amit szeretnél?
dec. 15. 01:28
 17/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk 40 km-re volt, tudd erre jó a net, lassan visszatérünk a levelekhez is.

fennhagy magyar szó, szinonimája abbahagy

dec. 15. 08:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Legalább ne akarnál okoskodni, ha nem vagy tisztában valamivel.

Fennhagy szó jelentése

1. Magasabb helyen hagy.

A fán fennhagyja a madárfészket.

2. Nem rombolja le, nem semmisíti meg.

Fennhagyja az ellenség által állított emlékoszlopot.

----

Amire te gondolsz, az bizony a felhagy.

dec. 15. 10:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha 40 km-re él akkor nem a szomszédod.
dec. 15. 11:49
 20/24 A kérdező kommentje:

Gyere le te magasságos.

Középkorban élsz? Emberek szoktak utazni, dolgozni stb.

dec. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!