Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jelölnek vissza az...

Miért nem jelölnek vissza az új facebookomon az emberek?

Figyelt kérdés
Feltörték több mint egy hónapja a facebookomat. Csináltam Újat. És a régi facebook ismerőseim közül alig akarnak visszajelölni. Olyanok nem jelölnek vissza leginkább akikkel majdnem minden nap élőben is beszélek. Azt mondják nem nézik a facebookot, de akkor mikor 5 éve elkezdtem az ismerősöket gyüjteni facebookra akkor miért jelölt vissza még az is akit nem ismertem? Most még az ismerőseim se jelölnek vissza, ráadásul van egy rokon akit bejelöltem az meg követésre állított vagyis kitörölt. Nem értem miért nem lehet visszajelölni? Senkinek nem ártottam soha semmit!

okt. 31. 05:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok ezzel a jelöléssel ha ismerem de nem szimpi akkkor nem jelölöm vissza, de ha nem ismerem de nagyon szimpi a profilja alapján akkor vissza igazolom.
okt. 31. 05:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baja az ismerőseimnek hogy nem jelölnek vissza?
okt. 31. 05:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább allitsd vissza a régit
okt. 31. 05:56
 4/14 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem tudom vissza állítani, pedig nagyon szeretném. Hogy állítsam vissza? Annyiszor próbáltam nem ment. Azon a facen minden jó volt, a 2000+ ismerősök száma azért nem volt kevés azon....
okt. 31. 05:59
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Megvan az email cimed telefonszamot vissza tudod allitani
okt. 31. 06:15
 6/14 anonim ***** válasza:

A jelölés mellé írj egy üzenetet, hogy szia, te vagy, mostantól ez lesz az új fiókod, mert a régit feltörték, azt tiltsa nyugodtan.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki az elmúlt két hétben háromszor jelölt be, mert folyton új fiókja van, én meg erre nem vagyok kíváncsi. Az indoklás jelzi, hogy nem csak szórakozol.

okt. 31. 06:17
 7/14 A kérdező kommentje:
5: sajnos nem engedi, mert amikor elküldi a kodot a belépéshez be irom a kódot, de sose jó a kód. Ezért nem tudok vissazlépni.
okt. 31. 06:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
El kell jutnod oda, ahol a személyazonosságodat kell igazolnod a facebook számára.
okt. 31. 06:39
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is tortek már fel facebookomat mindig vissza tudtam allitani
okt. 31. 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez legyen a legnagyobb problémád az életben!

Egyébként a facebook már kezd kihalni.

Mikor indult, rengeteg ismerősöm használta, most meg vannak akik be se léptek évek óta, a 10 évvel ezelőtti profilképük van kint, stb.

okt. 31. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!