Facebookon miért jelölnek be az emberek, ha nem is ismerem őket?
Mert nő vagy és nagy valószínűséggel vonzó vagy.
Pl. egy jó barátom barátnője születésnapom alkalmából felköszöntött a facebook-on és közzétett egy közös képet.
Erre mikor legközelebb beszéltem vele kérdezte, hogy ismerem X, Y-t? Mert bejelölték. Megjegyzem ő külföldön él, de ÉRTED: soha nem is találkoztak, valószínűleg nem is fognak, de "jaj láttam Z-nek ismerőse és jól néz ki, há' bejelölöm". Sőt ez engem idegesít.
Húgom barátnői, és barátaim kistesói meg húgai jelölnek be ezerrel de figyelmen kívül hagyom. Sőt mikor már túl sok akkor kinyomom az összeset. Az illető úgy sem fogja tudni, hogy úgy hagytam az igazolást vagy elutasítottam. (Kivéve ha lesi a profilomat)
Én kommenteltem egy oldal posztjához, utána kb. vagy 9-en bejelöltek, meg írogattak, de persze senkit nem igazoltam vissza, mert ismerkedni sem szeretnék.. szíved joga kit igazolsz vissza és ez miatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod! :-) A Facebook nem csak arra való, hogy legyen 600 ismerősöd.. :-) Én nem foglalkozom vele. Vagy szimplán elutasítom vagy úgy hagyom. Úgy cselekedj, ahogyan Neked jól esik!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!