Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jelölnek vissza az...

Miért nem jelölnek vissza az új facebookomon az emberek?

Figyelt kérdés
Feltörték több mint egy hónapja a facebookomat. Csináltam Újat. És a régi facebook ismerőseim közül alig akarnak visszajelölni. Olyanok nem jelölnek vissza leginkább akikkel majdnem minden nap élőben is beszélek. Azt mondják nem nézik a facebookot, de akkor mikor 5 éve elkezdtem az ismerősöket gyüjteni facebookra akkor miért jelölt vissza még az is akit nem ismertem? Most még az ismerőseim se jelölnek vissza, ráadásul van egy rokon akit bejelöltem az meg követésre állított vagyis kitörölt. Nem értem miért nem lehet visszajelölni? Senkinek nem ártottam soha semmit!

okt. 31. 05:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Aztan mire mesz a 2000 ismerosoddel a 99%-ukrol azt se tudod kicsodak
okt. 31. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezalatt az 5 év alatt sok víz lefolyt a dunán. Facebook haldoklás útjára lépett, ha valaki azt mondja nem nézi akkor nem kamuzik. Nálam, ha nagy ritkán felmegyek Facebookra garantált egy csomó bot vagy fake ismerőskérés, rengeteg értesítés stb. Na most aki nem lóg Facebookon napi szinten simán átsiklik egy valódi ismerős felett, vagy egy igazi értesítés felett
okt. 31. 07:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Olvasom hogy valaki feltörés után vissza tudta állítani, hogy csinálta? valaki segítsen kérlek?!
okt. 31. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Van ún. facebooksecurity - keresd meg az e-mail címüket, és írjál nekik. Ők leellenőrzik, hogy tényleg te vagy-e te, utána beléphetsz ismét a régi fiókodba, de fontos, hogy rögtön új jelszót csináljál. Írd meg nekik, hogy feltörték a fiókod. - És ha az új fiókot akarod használni, akkor rögtön az első, hogy megírod, úgy, hogy mindenki lássa, ez az új fiókom, a régit ne használjátok, tiltsátok le, mert az adathalász a ti ismerőseitek között is kutakodik majd. És ha bejelölök valakit, nem csak egyszerűen bejelölöm, hanem egy magánlevélben mindenkinek megírom itt is, hogy mi történt. Azt úgyis látod, amikor magánlevelet írsz, hogy az illető elolvasta-e a leveled. Mert ott megjelenik egy kis fej. Ha elolvasta, és mégsem jelöl vissza, akkor hagyjad.
nov. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!