Miért nem jelölnek vissza mások Facebookon, akik a régin azok voltak?
Figyelt kérdés
Feltörték a régi Facebookomat, kb. 800 ismerős volt. Most csináltam egy újat, elkezdtem bejelölni rajta a régi embereket, de alig valaki jelöl vissza, úgyhogy fennhagytam vele. Nem ismerkedési szándékkal.dec. 12. 20:18
21/24 anonim válasza:
Az fel sem merült benned, hogy te nem fogalmazol érthetően?
23/24 A kérdező kommentje:
ezen neked mi a troll, jóég
dec. 15. 21:14
24/24 anonim válasza:
Hát figyelj csak, én senkit sem jelölök vissza egy trauma miatt. Lehet nekik is traumatikus élményük van? Szóval nagyon kellett wcznem, de jött az értesítés, hogy bejelölt az rgyik csoporttársam visszajelöltem és mentem a wcre és ott voltam amikor tüsszentettem és bement a gatyába. Ha nem jelölöm vissza, akkor már a wc-n ülve tüsszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!