Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?
Azt meg, hogy miért írtam 106ot amikor 86-ra reagáltam, azt ne kérdezzétek:D
2023. febr. 22. 11:33
82/225 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bonyolult a képlet: ha rosszul nézel ki, valamivel muszáj lesz kompenzálnod. Józan paraszti ésszel rá lehet erre jönni. Az már szinte mindegy mivel teszed ezt, pénzzel, népszerűséggel, társadalmi státusszal, stb. De valami vonzó tulajdonságot fel kell mutatni, ezt nem lehet megúszni. Persze a műveltség és az intelligencia is tud vonzó lenni, de szerintem ez így önmagában nem elég mert ezek olyan tulajdonságok, amivel azért többen rendelkeznek mint mondjuk egy kitömött pénztárcával. Gondolj bele, miért téged választana ha megkaphatja a jóképű is, aki ugyanúgy intelligens mint te? Mert bizony sok olyan ember van, aki szép és okos is egyben. Valami olyat kell felmutatni amit azért a nagy többségnek nem tudna.
2023. febr. 22. 19:32
83/225 A kérdező kommentje:
jóképűt is*
többség*
Így visszaolvasva kicsit zavaros lett, szóval kiegészítem: szerintem alapvetően ész kell ahhoz, hogy valaki a pénzzel tudjon bánni... de az ész önmagában még nem garantálja, hogy gazdag leszel. Ezért írtam, hogy szerintem több az értelmes ember, mint a kőgazdag, csak hogy két vonzó tulajdonságot hasonlítsak össze. Persze jöhetnek ezekkel az elcsépelt maszlagokkal, hogy a legtöbb ember buta és nehéz értelmes embert találni, de ez nem igaz. Én pl sok okos embert ismerek.
2023. febr. 22. 19:38
84/225 anonim válasza:
Tényleg nincs értelme válaszolni a kérdésre mert nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét. Ttöbben elmond tűk higy szerintünk nincs igazad, meg is magyarázták higy miért de nem, neked muszály rákontráznod, mindig leírnod hogy nincs igazunk. Ezért nincs értelme a kérdésnek. Mert miért is kérdezel ha nem érdekel a véleményünk.
2023. febr. 22. 20:21
85/225 anonim válasza:
Bocs a hibákért, gyorsan írtam.
Szóval az se állja meg a helyét hogy azt írod hogy 2 intelligens ember közül miért ne a jóképűbbet válassza az ember.
Hát azért mert nem csak az intelligenciából áll egy ember.
A kevésbé jóképűbbnek van kisugárzása pl ami a másiknak nincs. Vagy ha pl jobb ember, vagy több közös dolog van bennünk mint a másikban...stb.
2023. febr. 22. 20:27
86/225 anonim válasza:
#94 Ezeket amiket összeírsz azért remélem te sem hiszed el. Szerinted kit érdekel manapság hogy valaki "jó ember", meg művelt és hasonlók? Még pont le is nézik azt aki olvasott, vagy aki pl. környezettudatos stb., mert a nőknek a macsó kell, a rosszfiú. Ennyi ami számít: gazdagság és/vagy nagyon jól kinéző külső és/vagy nagyon macsós, belevaló, flegma viselkedés. A műveltséget, hűséget, udvariasságot meg társait a hajadra kenheted, maximum ha kő gazdag vagy akkor számítanak, de ez meg alapból paradoxon, mert a mai világban egy tisztességes ember nem fog meggazdagodni, mert áthágnak rajta a gátlástalan senkiháziak akiknek mindegy mit és kit tesznek tönkre csak pénzük legyen. És nőjük is nekik lesz.
2023. febr. 22. 21:26
87/225 anonim válasza:
95, ideje lenne nem a felszínesek között lubickolnod...
2023. febr. 22. 22:07
88/225 anonim válasza:
Valóban jobb a macsós,flegma viselkedés a legelején. De annak semmi köze a külsőhöz. Aztán ugyanúgy elvárjuk az udvariasságot,műveltséget és minden mást is. Mint ahogy a pasik is először hódítani szeretnek,aztán meg ők is normális életre vágynak.
2023. febr. 22. 22:27
89/225 anonim válasza:
Szomorú, hogy a nők előtt el kell titkolnod, hogy művelt, izgalmas gondolkodású, figyelmes és érzelmekkel rendelkező férfi vagy. Csak az a gond, hogy egy nagypofájú, nők kedvence csávó, nem fog megszelídülni, vagy intelligenssé válni, csak mert annyira akarjátok, miután megkapott magának. :D Sőt, ugyanolyan paraszt lesz és másnap már a barinődről húzza le a bugyit. De ki mire vágyik. :D
2023. febr. 22. 22:35
90/225 anonim válasza:
Miért,nekünk nőknek is el kell titkolnunk sok mindent a hódításnál. Ezt hívják taktikázásnak.
Ha meg a pasi bunkó,max. egy éjszaka után megy a levesbe,de lehet h az 1 éjszakáig el sem jutunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!