Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
131. Semmi különleges nincs rajta ezen a képen.
Tudod mit látok? Rengeteg sminket. Nem 130 voltam.
126 voltam. Hát nemtom, vékony (máig mindig hízni akar ;), én örülök hogy nem tud :D ), hosszú combú, szőke, kék szemű, mindene szimmetrikus, arányos, nőiesen (sőt dögösen) öltözik - jó, anyukaként már nem annyira, de az alakja a régi. Sminket szinte soha nem hordott, kb csak esküvőkön. Nem is kell neki, természetes szépség.
Jó, talán nem vagyok bűn ronda, de az arcom nem éppen szimmetrikus...
Hidd el, nem csak az van amit te gondolsz. Ha eléggé elhiszed, akkor persze hogy csak azt látod mindenhol hogy csak a szépnek áll a világ. Itt egy ellenpélda és mégis megpróbálod leütni.
Ha neked így jó, ám legyen. A te világod, olyanná alakítod amilyenné akarod.
139. De ki állítja higy ő a top? Az ügynökségek. Ha az ügynökségek azt mondják hogy a szomszédos a topmodell te elhiszed higy ő a legszebb?
Ez talán igaz lenne ha a topmodelleket az emberek választanák, ugyanúgy mint egy népszavazást akkor el hinném higy tenyleg a topmodellek a legszebbek. De ki választja a modelleket? Hát én nem emlékszem higy valaha is lett volna közönségszavazás.
Egyáltalán tudod mit jelent a topmodell kifejezés? Hát nem azt higy a világ legszebb embere. A modelleket az ügynökségek választják ki (nem az átlag ember mint te és én) akik alkalmazzák őket. Ők pedig azért mert pénzt tudnak keresni velük. Sok féle modell van, ebből csak egy pl a kifutómldell. Ha sokoldalú valaki ÉS keresett akkor lesz szupermodell. A modelleknek nem az arcuk a meghatározó, azon segít a smink, hanem a testük és a magasságuk, és az hogy hogyan szerepelnek, mennyire természetesen mozognak a kamera előtt. Így lesz átlag arcú modellből szupermodell. Hiába szép valaki, ha nem tud mozog ni a kamera előtt akkor nem fogják sokan keresni.
131, nem az tmondom, hogy nem jó nő, csak azt, hogy fölösleges annyira isteníteni, mert egy halom jó nő létezik még. Nekem speciel ő baromira nem az esetem. Elhiszem, hogy valakinek igen, de nekem nem jönnek be az ilyen típusú lányok.
És vagyunk még így egy páran.
Pont ezért fölösleges rá ultimate szépségként tekinteni.
Pl nekem Emma Watson baromira bejön (ha épp nem vágja tüsire a haját..), szerintem egy rohadt jó nő. Sokan meg úgy vannak vele, hogy nagyon nem.
Nincs ebben semmi. Sikerült felfedezni azt, amit már az első oldalon kijelentettek: a szépség nem objektív tényező, ízlés dolga.
142, nahát, ez jó kérdés, ennyit azért nem foglalkozom mások külsejével:D Igazából még Emma Watsonnál is közrejátszik a személyisége, kedvelem az önálló, küzdnei képes nőket.
Szóval ja, nem tudok más nőt mondani, aki aztán úgy hú de ha. Kimész az utcára, van egy cosmó jó nő mindenhol. Korábban kérdezted hol lakom, hát Budapesten.
Az a nagy büdös igazság, ha ennyire objektivizálni akarod a szépséget, akkor csak magadat ejted a felszínesség csapdájába.
Inkább azokat kéne keresni, akik nem szépek. Mármint... az emberek elsöprő többsége egyáltalán nem néz ki rosszul HA törődik magával.
A te világodban valahog ymindneki ronda de legalábbis aligha szép. Viszont csak a szépek találnak párt. Azaz nagoyn kevesen.
De a vlaóság az, hogy egy csomóan találnak párt, kevesebben vannak akik nem, és gyakran ők sem a külsejük miatt.
Állj le ezzel a felszínes gondolkodással és jobb lesz az életed.
Én meg majd valamikor megtanulok elgépelés nélkül írni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!