Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell az embereknek ezer...

Miért kell az embereknek ezer fotót posztolniuk a párkapcsolatukról? Kinek akarnak bizonyítani?

Figyelt kérdés

Igazából nem nézek olyan embereket akiket nem szeretek, de ahogy a média spirálja,úgy belebotlok sajna akarva akaratlanul.

Van egy pár, de nem is csak ők egyedül: akik minimum kétnaponta közös képeket posztolnak, itt voltak, ott voltak, állandó nyáladzás, önigazolás

Szerintetek ezek a párkapcsolatok tényleg jól működnek? Vagy ez csak a látszat?

Szemèly szerint semmi bajom ha kirakja valaki, de ha túltolják irritáló, és igen=zavar akkor nem nézem, és egy idő után nem kérek az illetőből

Legjobb példa; huszonéves randipartner, aki konkrétan azt mondta (miutàn megmondtam hogy nem posztolnám sehova a kapcsolatom, mert privát ügy) azt mondta én szégyellem meg hogy nem vállalnám fel, márpedig instára kell kép

Komolyan ilyen világban élünk? Mi a véleményetek, miert kell állandó visszaigazolás a társadalomtól?!

2021. jan. 19. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Csak látszat, hátul meg ömlik a gané.
2021. jan. 19. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy vettem észre, hogy aki tényleg boldog, annak nincs szüksége arra, hogy a külvilág felé kényszeresen mutogassa. Vannak olyan emberek, akik alapból exhibicionista természetűek és ők tényleg szeretnek magukról mindent megosztani, de a többség bizony nagyon feltűnően kompenzál.
2021. jan. 19. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

A kapcsolatunk a párommal tökèletes. Havonta 1x dobunk fel egy kèpet ès kèsz.Tesòmèk ugyan ezt csinálják de ők csak látszat boldogságot posztolnak.

Unokatesòmèk heti 5-6 kèpet raknak ki...Boldog kapcsolatban èlnek.

Nem lehet ezt pontosìtani csak akkor ha tènyleg közelről ismerjük őket.

Igazábòl nincs is ebben semmi olyan ami nem volt várhatò egy közössègi oldalon. Az ember alaptermèszete +a technològiai manipuláciò (techdivat) törvènyszerűen szüli ezeket a jelensègeket.

Csak ugye nem èl mindenki a lehetősèggel. :)

2021. jan. 19. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell.

Ezt te is tudod.

2021. jan. 19. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Google : Pál Feri visszaigazolás hajszolás
2021. jan. 19. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Ebből nem föltétlenül lehet, megmondani jól műkid-e egy kapcsolat avagy sem, de az biztos, hogy attól, hogy valakik a képen tökéletes párként tetszelegnek, nem jelenti azt, hogy ott minden tényleg rendben is van, itt egy személyes példa: van egy ismerősöm facebookon (csaj), aki hetente tolta föl a képeket a barátjával, hogy itt voltak, ott voltak, alatta kommentben ment az így szeretlek, úgy szeretlek, a megjegyzésben ott állt, hogy te vagy az életem értelme, aztán egyszer egy idő után azt vettem észre, hogy ezeken a képeken mintha más lenne a pasi, és más is volt, olyan gyorsan váltott a csaj, észre se vettem, mert a képek meg ugyanúgy jöttek ki sorozatban xD és közben az új pasival készült fotóknál is ugyanaz a szerelmes ömlengés ment. Mondanom sem kell, a régi képeket mind eltűntette xD
2021. jan. 19. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Mert az olyan szupcsi, hogy van egy kapcsi, ami még jelenleg rendcsiben van, oksi?

De majd, ha jön a vihar, akkor bizony nem lesz poszti, rendcsi?

2021. jan. 19. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Szánalmas ez egy idő után és biztosan rengeteg exnek vagy épp elvált ,özvegy, magányos szingli ismerősnek rosszul esik. Azt sugallja, hogy bibi, nekünk sikerült az álompárt megtalálni, nektek meg nem. Pedig alig van olyan ember, aki tényleg megtalálja és meg tudja tartani a nagy Ő-t. Önző ,egoista emerek játszmája. Önfényezés. Ha kipakolja a bizonyitványát, nyelvvizsgáját, 10millás kocsiját, az is önfényezés. Ellenszenves. Intelligens ember nem játszmázik ilyen dolgokkal. a MAGÁNélet legyen már magánélet.
2021. jan. 21. 06:44
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
"A kapcsolatunk a párommal tökèletes" Ilyen kapcsolat nincs. A tökéletes boldogság mindig pár pillanat.
2021. jan. 21. 06:45
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
A legjobb amikor az a csaj rakja ki a wellnesses képeket a faszijával, meg a kirándulásokat stb. aki velem csalja a csávóját.
2021. jan. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!