Akiknek nincsenek barátaik vagy párkapcsolatuk, de nem is akarnak/tudnak szerezni annak mi az oka?
Volt jó pár éve mindkettő, haverok, barátnő.
Idővel kezdtek elkopni a barátságok, ahogy közeledtünk a 20 év fölé mindenki kereste a lehetőségeit, ketten külföldre mentek, illetve a másik barát Szombathelyre költözött hogy át tudjon majd járni Ausztriába, 21 éves koromtól vagyok totál egyedül ami ellen tenni nem igazán tudok, így elég nehéz. Ezen meg nem fogok egész életemben rágódni, most már így 25 évesen az időre hagyatkozom ha jön valaki majd meglátjuk passzolunk-e a másikhoz.
Illetve olyan beállítottságú vagyok hogy szeretek magam megszerezni dolgokat, pl nem minden áron lennék együtt csak azért valakivel hogy hamarabb jussak jobb ingatlanhoz, inkább egyedül gazdálkodom ki azt az összeget, és legalább tudom hogy sajátom, így nincs vita, ugyanez pl autó esetében, saját keresetből megvéve nem kell senkinek beszámolni róla hogy miért ilyet, mennyi volt....
Humorérzék, játékosság.
Erre gyúrjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!