Vannak olyan emberek, akiknek van párkapcsolatuk, de nem élnek együtt, és soha nem is akarnak együtt élni senkivel?
Én szociális szorongással élek,legszívesebben egyedül élnék,ha tehetném.
Akkor vagyok a legboldogabb,ha egyedül vagyok,ez nem azt jelenti,hogy időnként nem jó a társaság,de feszélyez,ha másokkal kell egy légtérben lennem hosszabb ideig.
Na,már most egy párkapcsolatban ez elképzelhetetlen.
Ott szinte folyton együtt vannak a párok,együtt alszanak,együtt mennek ide-oda.
De én ilyesmire nem vágyom.
Vannak még hasonló emberek,akik tudtak ilyen feltételek mellett kialakítani valamilyen párkapcsolatszerűt?
Vannak, sajnos, és az esetek nagy százalékában "elfelejtik" ezt közölni partnerükkel, hogy képtelenek együtt élni bárkivel is, a másik meg csak vergődik a kapcsolatban, mert szakítani nem lehet, mert ugyan keresi rendszeresen a párja, csak épp minek?
Na ilyenben éltem én is, jó sokáig, de inkább ki kellett volna dobnom a párom a fenébe, és akkor találtam volna egy értelmes kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!